Sylvie Meis: bijna 44 jaar en nog altijd topfit

Als we zeggen dat Sylvie Meis een van de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40 jaar is, dan zullen veel mensen het daarmee eens zijn. De knappe Bredase mag deze week dan wel 44 jaar worden, ze is nog altijd fitter dan fit.

 

Het is dan ook niet gek dat de ALDI Sylvie wilde als hét boegbeeld van hun lingeriecollectie. De Sylvie Lingerie & Nightwear collectie is een regelrechte hit, maar dat zal je ook niks verbazen als je ziet hoe de setjes Sylvie zelf staan.

Afgelopen weekend was Sylvie te vinden in het zonnige Tenerife en Sylvie zou Sylvie niet zijn als ze deze kans niet zou grijpen voor een zomers kiekje. In een zwarte bikini poseert de fitte dame voor de camera. Met de captionI was mermaid for this. Happy Weekend” wenste ze al haar volgers een fijn weekend terwijl zij van het zonnetje geniet. 

Hoewel de meeste foto’s op haar Instagram-feed zo’n 10.000 likes krijgen, geldt dat niet voor deze foto’s. Momenteel staat de teller al op ruim 35.000 likes en de teller blijft oplopen.

Als je door de Instagram-feed ban de knappe blondine scrollt, dan zie je de ene na de andere tropische foto in bikini voorbijkomen. Maar laten we eerlijk zijn: ze mag er ook trots op zijn.

Zie hieronder nog meer Instagram-foto’s van Sylvie Meis: