Sylvie Meis in samenwerking met ALDI

Sylvie Meis stond model voor het grote lingerie merk Hunkemöller. Dit heeft ze zo’n vijf jaar lang gedaan tot ze in 2016 besloot te stoppen. Vervolgens bracht ze in 2016 haar eerste persoonlijke collectie uit en vorig jaar lanceerde ze nog een collectie, in samenwerking met ALDI. Deze collectie was destijds volledig uitverkocht en dus een groot succes!

Nu is Sylvie Meis dus terug met nóg een samenwerking met ALDI. Dit keer is het weer een nieuwe lingeriecollectie, en wat voor één. Sylvie plaatst zelf een foto op Instagram waarop ze poseert in de nieuwe lingeriecollectie. Hierbij schrijft ze: “Dames verwen jezelf en haal iets van mijn lingeriestukken. Mijn limited collectie is NU verkrijgbaar bij de ALDI.” 

De nieuwe lingeriecollectie is verkrijgbaar sinds 25 november, dus als je nog een leuk kerstcadeau voor je vriendin wil halen, is dit je kans. Zie hieronder nog een aantal foto’s van Sylvie in haar eigen ALDI-lingerie:

Dat Sylvie voor een vrouw van haar leeftijd beeldschoon is, dat weten we allemaal. Echter is leeftijd slechts een getal. Dat bewijzen de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40 jaar.