McDonald’s X-MASters

De decembermaand staat voor de deur en dat betekent dat McDonald’s – zoals ieder jaar – met iets bijzonders komt. Dit keer staat de finalemaand van het jaar in het teken van de X-MASters, een event waar fans toffe prijzen kunnen scoren. Het ultieme pronkstuk in de prijzenkast van dit jaar is zonder enige twijfel de exclusieve sneaker in samenwerking met het fashionmerk BALR.. Er zal maar één exemplaar van de schoen gemaakt worden, dus het is écht een must-have voor sneakerfans. Kortom: genoeg reden om deel te nemen aan de X-MASters.

Exclusieve sneaker in samenwerking met BALR. en Vijz Bespokes

Eén ding is zeker: met de one of a kind McDonald’s Sneaker by BALR. zullen de ogen op jouw voeten gericht zijn. De sneaker is ontworpen en gemaakt door sneakerarties Vijz Bespokes en combineert de kenmerkende look van McDonald’s met de stijlvolle vibe van BALR.

McDonald's Sneaker schoenen

Zoals je kan zien, is de sneaker aan te passen naar een hoge of lage variant. Hierdoor kan jij de patta’s afstemmen op jouw outfit. Wat gelijk opvalt is natuurlijk de kenmerkende gele M. We kunnen je vertellen dat deze net zo erg – zo niet meer – opvalt als die aandachttrekkende gele M naast de snelweg. In de sneaker zit namelijk een lichtje, dat je aan kan zetten wanneer je maar wil. Zo steel je zonder enige twijfel de show.

De hiel van de schoen kan jij geheel naar eigen ‘smaak’ personaliseren. Je krijgt namelijk een gehele set McDonald’s-patches meegeleverd die je op de heel kan klikken. Bij het hoge model vind je verder de woorden ‘Good Times’ – een verwijzing naar de McDonald’s slogan ‘Always open for good times’.

Hoe kan je de sneakers winnen?

Van woensdag 1 december tot en met donderdag 23 december wordt de App van McDonald’s omgetoverd tot een digitaal speelveld. Hier kan je games spelen in de speciale X-MAsters stijl en kans maken op toffe prijzen en de lekkerste korttingen.

Naast de sneakers – die op 1 december te winnen zijn – kan je ook kans maken op exclusieve McDonald’s merchandise, zoals een foute kersttrui en een heerlijke badjas. Verder zijn er ook relaxte prijzen te winnen waarmee jij ongetwijfeld good times kan beleven, zoals een Silent Disco-set en een Street Fighter Arcadekast.

Sneakers McDonalds

We kunnen er maar één ding over zeggen: “We’re loving it”. Wil jij kans maken? Download dan snel de McDonald’s App in de iOs App Store of in de Google Play Store.

Check in de video hieronder wat sneakerliefhebbers van de schoenen vinden: