Brooklyn Beckham trouwde met zijn vrouw Nicola Peltz

Afgelopen zaterdag was een mooie dag voor de familie Beckham. De oudste telg van de familie hees zichzelf in een stijlvol maatpak van Dior en mocht zijn jawoord geven aan zijn vier jaar oudere vrouw, Nicola Peltz.

De andere zoons van David en Victoria Beckham (Romeo en Cruz) waren de getuigen van hun oudere broer en dochter Harper had een waanzinnige dag als bloemenmeisje.

Het kersverse getrouwde stel vroeg aan alle genodigden om geen huwelijkscadeaus te geven. In plaats daarvan zouden ze het op prijs stellen dat er juist gedoneerd werd aan de humanitaire organisatie Care. Een prachtig gebaar van het stel. Echter kon vader David het natuurlijk niet laten om iets te geven en had hij toch een bijzonder cadeau voor Brooklyn en Nicola in petto.

David Beckham trakteert het stel op een prachtige auto

David en Victoria gaven hun kroost en zijn vrouw een auto cadeau, en niet zomaar eentje. Brooklyn mag voortaan achter het stuur kruipen van een gerestaureerde vintage Jaguar Cabrio. De opvallende blauwe wagen komt uit 1954 en is volledig elektrisch gemaakt. Volgens The Daily Mail is de prijs van deze milieuvriendelijke bolide zo’n 450.000 euro. Geen klein huwelijkscadeautje dus, maar gezien het vermogen van Beckham kan de familie een dergelijk bedrag gemakkelijk missen.

Niet alleen David en Victoria hebben een glansrijke carrière, ook hun kids doen het goed. Onlangs tekende zoon Romeo Beckham een miljoenencontract en werd hij in één klap de rijkste telg van de familie.