Brooklyn Beckham is de oudste zoon van David Beckham

David en Victoria Beckham hebben samen vier zonen. De oudste zoon van David Beckham is Brooklyn Beckham. Op z’n 15e verliet hij Arsenal nadat hij daar geen verdere beurs mocht ontvangen. Hij gaat dus waarschijnlijk nooit in de geniale voetbal-sporen van zijn vader treden. Momenteel heeft hij een veelomvattende carrière als model – en fotograaf.

Verloofd met Nicola Peltz

Voordat hij zijn kersverse verloofde leerde kennen, heeft hij ook nog wat andere vrouwen gedate. Zo heeft hij een verleden met actrice Chloë Grace Moretz en het Franse model Sonia Ben Ammar. Die konden blijkbaar niet tippen aan de nieuwe vrouw in zijn leven. Onlangs leerde Brooklyn de prachtige Nicola Peltz kennen, een 25-jarige blondine die het voor het geld niet hoeft te doen. Zij is namelijk zelf de dochter van een Amerikaanse miljardair Nelson Peltz en haar broer Will is een acteur.

Nicola is zelf ook een actrice (Bates Motel, Transformers: Age of Extinction en The Last Airbender), maar niet echt succesvol. Voor haar rol in Transformers: Age of Extinction en The Last Airbender werd ze genomineerd voor een Golden Raspberry Award, dat klinkt niet verkeerd, tot je hoort wat dat inhoudt: ‘Slechtste actrice in een bijrol in een film’.

View this post on Instagram

From our shoot xx @dbeyewear ❤️

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

Duur huwelijksfeest

Hij kreeg ook een ja-woord van de oudere dame en ze zouden nog dit jaar in het huwelijksbootje stappen. De ouders van zowel Brooklyn als Nicola zullen het huwelijk financieren. Het jonge liefdeskoppel krijgt naar verluidt een budget van 4,5 miljoen euro ter beschikking om er een huwelijksfeest van te maken om nooit te vergeten.

In een Instagram post toonde Brooklyns verloofde haar blijdschap: “Je hebt me het gelukkigste meisje ter wereld gemaakt. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven aan je zijde door te brengen. uw liefde is het kostbaarste geschenk. Ik hou zo veel van je schat en bedankt Harper voor deze foto.”

Hieronder nog een paar shots van de prachtige Nicola Peltz.

View this post on Instagram

ur dreamgirl 😈

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on