Romeo Beckham, de rijkste van de Beckham-kinderen

De tiener wil in de voetsporen van zijn vader David Beckham treden en voetbalt voor Fort Lauderdale FC en is, net als zijn vader, nu opgepikt voor een samenwerking op het gebied van sportkleding.

Romeo Beckham is de op één na oudste van de vier Beckham-broers en zussen, met oudere broer Brooklyn (22), die ook in de Verenigde Staten woont, terwijl Cruz (16) en de tienjarige Harper in het Verenigd Koninkrijk zijn. Romeo brengt zijn tijd door tussen de VS, waar zijn voetbalteam is gevestigd en het huis van zijn familie in het Verenigd Koninkrijk.

Samenwerking met Puma

Dit is slechts de eerste van grote commerciële deals buiten het veld voor Romeo in zijn nieuwe carrière. Er wordt verwacht dat de samenwerking tussen Puma en Romeo een langdurige samenwerking wordt. Net zoals David meer dan 20 jaar met Adidas heeft gewerkt. Voor Puma was de negentienjarige elke cent waard. Romeo Beckham is jong en perfect voor hun doelgroep. Ook heeft het merk Yves Saint Laurent interesse getoond in de jonge profvoetballer in spe. Het is waarschijnlijk dat ze hem zullen proberen te strikken voor een nieuwe campagne.

Puma heeft onthuld dat Romeo zijn FUTURE Z 1.2-schoenen zal dragen wanneer hij voor het tweede seizoen het veld op gaat met Fort Lauderdale CF. In een verklaring zei Romeo: “De FUTURE Z-schoenen passen perfect bij mijn spel. Ze zijn licht zodat ik mijn tempo en behendigheid kan gebruiken, maar ze hebben ook een geweldige grip op de bal, zodat ik effectief kan dribbelen en passen.”

De oudste zoon van de familie Beckham woont met zijn vriendin in een mega mansion. Check de villa van Brooklyn Beckham.