Het leven van Sylvie Meis

Voor sommigen kan het feit dat Sylvie Meis haar carrière begon bij Fox Kids en TMF gevoelens van nostalgie oproepen. Bij Fox Kids gaf ze ons updates over alle flippo’s die we konden sparen. Op een later moment zagen we haar ook shinen als bardame in de serie Costa! en genoten we van haar op TMF.

sylvie meis fox kids

Toch kennen veel mensen haar ook van de vele verhalen die te ronden gaan over haar liefdesleven. Ze heeft dan ook verschillende relaties in haar leven gehad. Haar bekendste relatie was die met Rafael van der Vaart, met wie ze een zoon kreeg.

Sylvie Meis valt in de smaak bij voetballers, dat kan je niet over twijfelen. Zo heeft ze dates en relaties gehad met verschillende spelers, zoals NAC-voetballer Maarten Atmodikoro. Met Rafael van der Vaart was ze een getrouwd en ze kregen samen een kind, maar ook de levende legende Zlatan Ibrahimovic en Sami Khedira vielen voor de charmes van haar.

Sylvie is gelukkig met haar man én lichaam

Gelukkig lijkt Sylvie nu echt liefde gevonden te hebben. Tegenwoordig is ze de vrouw van Niclas Costello en bij het zien van deze foto snappen wij wel wat hij in haar zag. Sylvie Meis plaatste de onderstaande foto op Instagram met de tekst: Working on that 🔥 girl summer body.. keep that motivation up 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Eerder schitterde Sylvie al in haar eigen Aldi-lingeriecollectie. We kunnen niet anders dan klappen in onze handjes dat deze vrouw zich op 43-jarige leeftijd nog altijd zo in shape houdt.