De ex van Rafael van der Vaart is bezig aan haar tweede jeugd en ziet er nog steeds even sprankelend uit als altijd. Ook op haar 43ste levensjaar schieten de vlammen van het scherm als je naar deze foto’s kijkt. De mannelijke volgers van Sylvie Meis op Instagram kregen zo zomaar een overdosis van de content waarvoor ze haar volgen:

Sylvie Meis is  enthousiast over haar Aldi-lingerielijn

Vanaf 7 augustus is het mogelijk om de lingerie en pyjama’s van Sylvie Meis aan te schaffen. De lijn is alleen te verkrijgen bij de supermarktketen. Afgelopen november werkte Sylvie Meis voor het eerst samen met Aldi. Ditmaal doet ze dat weer met een flinke collectie nachtkleding en lingerie. Ze verkoopt onder andere lichte pyjama’s, luchtige kamerjassen en lingeriesetjes. Met een nadruk op elegante stoffen en lichte kleuren zoals roze, lichtblauw en wit, maar ook een zwart lingeriesetje ontbreekt niet. Sylvie vertelde er het volgende over: ‘De reacties op mijn eerste collectie bij Aldi waren echt ongelooflijk. Ik ben dan ook erg blij dat ik nu voor de tweede keer een collectie kan lanceren, waarmee ik iedere vrouw wil aanspreken. Met mijn nieuwe zomercollectie wil ik iedereen aanmoedigen om iets goeds voor zichzelf te doen en zich daar fijn bij te voelen.’

Sylvie staat bovendien in deze lijst met de mooiste vrouwen boven de 40 jaar. Volkomen terecht, als je het aan ons vraagt.