Serio Agüero koopt een hybride Ferrari

Zo kocht de spits recent bijvoorbeeld een dikke Ferrari SF90 Stradale van maar liefst 481.598 euro. Deze aankoop deed hij slechts een week na zijn komst naar FC Barcelona. De Argentijn is nog op vakantie en niet mee op trainingskamp met de rest van de selectie die samen met Ronald Koeman op trainingskamp zijn in Duitsland. Sergio is momenteel pas net terug als winnaar van de Copa América.

Voordat hij zijn teamgenoten zal ontmoeten heeft hij dus alvast een wagen gehaald die zeker een goede indruk zal maken. Veel spelers van Barcelona rijden in het merk Cupra aangezien dat de sponsor van de club is. Frenkie de Jong is bijvoorbeeld ook gespot in die wagen en als je benieuwd bent naar de rest, check dan hier de auto collectie van Frenkie de Jong. Sergio Agüero heeft echter hogere eisen aan zijn auto’s.

Zier hieronder de Instagram foto van de nieuwe auto:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JM automoción (@jmautomocion)

De SF90 Stradale is een heel futuristische wagen, in tegenstelling tot de LaFerrari heeft het namelijk een stekker en is het dus een plug-in hybride. De wagen heeft een achtcilinder met 780 pk en 800 Nm. De wagen beschikt over drie elektromotoren, in 2.5 tellen rijd je 100 kilometer per uur en binnen 6,7 scheurt de wagen met 200 kilometer per uur over het asfalt. Met een topsnelheid van 340 kilometer per uur zal Agüero als een raket door het verkeer sjezen. Met zijn 7,9 kwh accupakket levert dit een elektrisch bereik van 25 kilometer. In elektromodus is de topsnelheid 135 kilometer per uur. Zijn nieuwe Ferrari heeft hij overigens gehaald bij het autobedrijf JM Automoción. Ploeggenoot Pedri haalde hier eerder ook al een Lamborghini Huracán EVO dus het is een populaire spot voor de voetballers van FC Barcelona.