Sylvia Geersen is een van Nederlands mooiste modellen

Sylvia brak door bij het grote publiek dankzij haar deelname aan het programma Holland’s Next Top Model. Zij legde beslag op de tweede plek, alhoewel we het niet erg hadden gevonden als ze eerste was geworden. Die plek bleek een goede kruiwagen naar het echte modellenwerk en inmiddels kan ze terugkijken op een indrukwekkende carrière en blijft ze nog altijd een van de mooiste Nederlandse modellen. Zo werd ze gestrikt door Laura Mercier en prijkte ze op billboards om het merk Guess aan te prijzen.

 

Sylvia Geersen heeft echter meer in haar mars en in 2007 liet ze zien dat ze ook over zangtalent beschikte. Blijkbaar begon ze de camera toen al te missen en vrij vlot zagen we haar terug in Fort Boyard en Expeditie Robinson. Het is duidelijk, de dame houdt niet van stilzitten. Ze put ook graag uit haar persoonlijke ervaring en in “Sylvia’s Secrets” liet ze zien wat ze moest doorstaan om van haar verslaving af te komen.

Anno 2022 is het wat rustiger geworden rond haar persoon, maar blijkbaar krijgen de jaren geen vat op haar. Ze is nog altijd beeldschoon en ze schaamt zich niet om dat op Instagram te tonen. Waar ze zich ook niet voor schaamt is het publiekelijk maken van bepaalde intieme zaken. Zo heeft ze ooit een miskraam gehad, liet ze op advies van Jeffry Epstein haar borsten verkleinen en wil ze graag bij de Jehova’s getuigen horen. Voor ons zijn het in ieder haar foto’s die op ons netvlies gebrand staan. Zie een selectie van een aantal Instagram-foto’s hieronder: