Sven Kramer verkoopt zijn villa in Heerenveen

Hoewel Koen Verweij onlangs een scheve schaats reed en de relatie tussen hem en Jutta Leerdam nu officieel over en uit is, is het nog allemaal dikke mik tussen Sven Kramer en Naomi van As. Samen wonen zij al even met hun dochtertje Kae Robin in een enorme villa in Amstelveen. Aangezien Sven zijn schaatsen in de kast heeft gezet, kan hij nu ook afstand nemen van Heerenveen. Via Bekendeburen ontdekten we dat Sven zijn pico bello uitziende villa te koop heeft gezet op Funda.

 

De woning is voorzien van alle luxe en instapklaar. Het huis is modern en strak afgewerkt, bezit over vier slaapkamers én twee badkamers. Op de begane grond vind je de entree, toiletruimte, riante living met haard, woonkeuken met een kookeiland en prachtig uitzicht op de achtertuin, een slaapkamer met een seperate badkamer en berging én nog een toilet. Op de eerste verdieping vind je naast de overloop drie ruime slaapkamers, een luxe badkamer en twee inloopkasten. Kortom: aan ruimte geen gebrek.

sven kramer huis te koop funda heerenveen

Eén ding is zeker: ben jij een liefhebber van luxe en sportief bezig zijn? Dan is dit dé villa voor jou. De tuin grenst namelijk aan het water dat in verbinding staat met recreatieplas het Heidemeer. Je kan dus varen, schaatsen én zwemmen vanaf het perceel van maar liefst 1329. Mocht je er ook nog van houden om zo nu en dan een balletje te slaan, goed nieuws: De golfbaan met 9 holes ligt vlakbij.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Wanneer we naar de Funda-advertentie en de foto’s kijken, dan verbaast het ons helemaal niks dat je diep in de buidel moet tasten voor deze woning. De huidige vraagprijs van de woning aan de Dopheide 28 (Heerenveen) ligt op 1.200.000 euro kosten koper. Bekijk meer foto’s hieronder (Funda):

villa te koop heerenveen funda badkamer luxe funda