Chaos in Rome in Suburræterna

Deze spannende Netflix-thrillerserie vertelt het verhaal van de onderwereld in Rome. Want hoewel er eerst gedacht werd dat de rust in Rome na lange tijd weer terug was gekeerd, blijkt al bijna direct dat dit toch niet het geval is. Zo ontstaat er een grote chaos in Rome en willen de families er alles aan doen om elkaar te verdrijven en om aan de macht te komen.

De serie is een vervolg op de misdaadserie Suburra. Deze kwam in 2015 eerst als film uit, maar werd later in 2017 door Netflix omgetoverd tot een serie. Suburræterna zit vol met list en bedrog. Zo ontstaat er bijvoorbeeld een romance tussen twee leden van verschillende families, wat voor veel drama zorgt, en gebeuren er nog allerlei andere dingen. Het grootste deel van de serie speelt zich af in Ostia, een kustplaats net buiten Rome.

Bekijk de YouTube-video hieronder voor de trailer van Suburræterna”

 

De serie kent in totaal acht afleveringen, die allemaal tegelijkertijd op 14 november op Netflix zijn gereleased, en met groot succes! Na twee weken, en ruim 2,6 miljoen kijkers verder, is deze serie de op-één-na populairste niet-Engelstalige serie op Netflix. Een knappe prestatie dus, voor zo’n korte tijd. Dat zegt dus al veel over de kwaliteit van deze serie.

IMDb-score en reactie kijkerss over de Netflix-serie

De serie wordt dus zeer goed bekeken. Op IMDb krijgt hij een score van 6.6 van de 10 sterren. En ook de reactie van de kijkers zijn erg lovend. Wij hebben er een aantal geselecteerd.

In ons land kunnen ze er ook wat van. Bekijk hier de 5 beste Nederlandse misdaadseries ooit.