Het seksleven van alle sterrenbeelden

De astrologie wordt al eeuwenlang gebruikt om de mens te doorgronden aan de hand van de geboortedatum. Het goede nieuws is dat je zelf geen volleerd astroloog hoeft te zijn. We hebben namelijk al haarfijn uitgezocht welk sterrenbeeld het beste bij je past als je het maximale uit je seksleven wilt halen. Vraag dus niet wat ze lekker vindt, maar vraag gewoon wanneer ze jarig is en er gaat een hele wereld aan nieuwe belevenissen voor je open.

Vissen

Make-up seks is extreme lekker als zij Vissen is. Dit type sterrenbeeld kan maar moeilijk tegen kritiek en daar kun je dus mooi van profiteren. Laat je dus niet uit het veld slaan door haar intelligentie als ze jouw opbouwende kritiek niet weet te waarderen, maar sleep haar naar de slaapkamer. Daarna is het weer helemaal goed.

Ram

De Ram kan koppig en eigenwijs zijn, maar als het om de bedprestaties gaat is daar niks meer van te merken. Gewoon een kwestie van leiding durven te nemen en al snel gaan alle remmen los. Voor het ultieme genot met dit type vrouw overgiet je alles met een sausje romantiek en ze is als was in je handen.

Stier

Vrouwen houden van gevoelige mannen en dus moet de seks wat de Stier betreft oprecht en gemeend zijn. Geen onenightstand, ook niet even snel in de ochtenduren, maar bouw het langzaam op. De Stier stelt intimiteit voorop en vindt het prettig om seks te hebben als er sprake is van een duidelijke band. Investeer dus wat meer tijd in de communicatie om haar in de juiste stemming te brengen.

sterrenbeeld seks vrouwen

Tweelingen

Wil je het echt spannend hebben in bed – met andere woorden, het type seks waar de vonken vanaf spatten – check dan het sterrenbeeld Tweelingen. Dit type vrouw is open-minded en laat veel toe. Het is het type wat zich niet laat leiden langs gebaande paden, maar wil juist veel onderzoeken. Is er iets wat ze echt niet lekker vond, dan laat ze het je ook weten. Lekker duidelijk dus.

Kreeft

Vrouwen houden van seks vanwege de seks, maar dat wil niet zeggen dat de passie opeens onbelangrijk is geworden. De Kreeft is het type wat van seks houdt zolang het maar kwaliteit heeft. Vergeet dus dat vluggertje, maar verleg de focus op het beminnen, knuffelen en goed zoenen. Heb je die eerste fase glansrijk doorstaan, maak je dan maar op voor een waar feest in bed.

Leeuw

De Leeuw houdt van aandacht in bed. Dat gezegd hebbende is de aanloop naar de seks belangrijker dan de seks zelf. Kortom, let goed op de non-verbale signalen en neem in de slaapkamer de leiding.

Maagd

Het klinkt onschuldig, maar dat is de Maagd allerminst. Zoek je het type ‘niet-lullen-maar-doen’, dan is dit je perfecte partner. Dit type laat zich graag onder handen nemen zolang er maar een bepaalde mate van gelijkwaardigheid is. Onenightstands zijn haar op het lijf geschreven en ze laat zich graag seksueel verleiden.

Weegschaal

Wachten is niet aan de Weegschaal besteed. Ben je dus het type van langzaam opbouwen om vervolgens op het juiste moment toe te slaan, dan is dit niet jouw type. De kans is namelijk groot dat ze dan al haar interesse heeft verloren. Pik je het eerste signaal van haar belangstelling voor jou op, ga er dan voor en ga niet treuzelen. Dat er op dat moment geen bed voor handen is maakt het alleen maar spannender.

Schorpioen

De Schorpioen oogt schattig en verlegen, soms zelfs terughoudend. Laat je echter niet voor de gek houden: het is allemaal spel. In de slaapkamer verandert ze in een ware diva die precies weet wat ze wil. Ben je snel geintimideerd door een vrouw die aangeeft wat ze van je verwacht, sla deze dame dan snel over tenzij je de nacht van je leven wilt beleven.

margot robbie sex scene

Boogschutter

Ben je niet het type van de planmatige aanpak, dan is de Boogschutter jouw type. Deze dame stelt spontaniteit voorop en houdt van spanning en sensatie. Dat wil niet zeggen dat je er binnen vijf minuten vol bovenop moet duiken, goed voorspel is voor haar juist extreem belangrijk.

Steenbok

De Steenbok is het type wat houdt van investeringen op de lange termijn. Verwacht dus geen vuurwerk in bed de eerste keer, maar zie het als een leerproces. Kortom: naar mate je vaker seks hebt met haar, des te beter wordt het. Investeer dus tijd en wees geduldig. Heb je het vertrouwen gewonnen, dan wil je niemand anders meer in bed hebben.

Waterman

Het sterrenbeeld Waterman is een apart type. Ze laat zich graag leiden en neemt zelden het voortouw. Dat wil niet zeggen dat ze alles over zich heen laat komen, maar als je voor voldoende spanning zorgt, dan hunkert ze al snel naar meer. Is behalve goede seks ook de hoeveelheid seks van belang, dan zit je met dit type goed. De Waterman heeft namelijk de meeste seks van alle sterrenbeelden.