1. Samen op vakantie gaan

Als jullie relatie in een sleur zit, is het goed om er even samen tussen uit te gaan. Ondanks dat een vakantie vaak de ultieme relatietest is en je waarschijnlijk genoeg frustraties zal tegenkomen, omdat jullie nu echt 24/7 op elkaars lip zitten komen jullie ook weer dichter bij elkaar. Zo kunnen jullie uren samen zonnen, rustig kletsen onder het genot van een cocktail en helemaal in elkaar op gaan. Inspiratie nodig? Lees dan over de meest romantische steden ter wereld.

2, Praat over jullie fantasieën

Door jullie diepste fantasieën met elkaar te delen, is je relatie binnen no-time weer uit die saaie sleur en zit er waarschijnlijk weer een beetje actie in de taxi. Bedenk verschillende manieren om het spannend te houden en als het in de slaapkamer weer goed zit, zit het daarbuiten ook al snel goed.

3. Neem samen een huisdier

Samen een huisdier nemen is een goede manier om te wennen aan gezamenlijke verantwoordelijkheden. Net als kinderen heeft een huisdier veel aandacht en zorg nodig, dus probeer het eens uit en wedden dat jullie een team worden. Tip van de redactie: vrouwen vinden puppy’s vaak heel schattig, dus zo zorg je ook weer voor bonus punten bij je vriendin. Is het de eerste hond die jij ooit aanschaft? Neem dan vooral de makkelijke hondenrassen voor beginners door.

hoe sterkere relatie met je partner krijgen

4. Ga samen aan de slag in huis

Een van de andere activiteiten die je met je partner kunt doen om je band beter te maken is samen aan de slag gaan in huis. Een nieuw project vraagt namelijk om veel teamwork, waarbij jullie goed naar elkaar moeten luisteren. Moet de badkamer eigenlijk nog gebeuren?  Dan is dat een ideaal project.

5. Neem de tijd om samen te koken

Hebben jullie geen tijd om samen in huis aan de slag te gaan of om samen op vakantie te gaan door werk? Neem dan na het werk echt even de tijd om samen te koken. Gedeelde hobby’s zijn namelijk een goede manier om contact te maken, meer tijd samen door te brengen en aan een sterkere relatie te bouwen.