Het powerkoppel kocht begin 2023 een prachtig landhuis

Jeniffer Lopez en Ben Affleck hebben begin 2023 een woning gekocht van rond de 50 miljoen dollar. Het koppel kocht het huis slechts twee weken nadat ze hun Bel Air-herenhuis te koop zette. Het is in ieder geval duidelijk dat het stel op zoek was naar een nieuwe start met dit schitterende landgoed. De woning ziet er prachtig uit (wat wel mag voor die prijs) en heeft een luxe uitstraling.

De woning van Jennifer Lopez en Ben Affleck wordt omgeven door hoge platanen en heggen, waardoor ze genoeg privacy hebben. Het huis heeft een prachtige oprijlaan met een garage voor zes auto’s. De villa beschikt over zes slaapkamers en 12 badkamers, verdeeld over 15.100 vierkante meter aan leefruimte. De woonkamer heeft prachtige witte muren en planfonds met hardhouten vloeren en een open haard, waardoor er een gezellige en knusse sfeer ontstaat. De keuken is buitengewoon en is de droom van iedere kookliefhebber met hoogwaardige apparatuur, een dubbel kookeiland en genoeg ruimte voor wat entertainment.

keuken huis LA

Op de eerste verdieping is de masterbedroom te vinden met een zithoek, dubbele badkamers en kasten en toegang tot het brede balkon waar je uitzicht heb over de prachtige tuin. De andere slaapkamers zijn net zo modieus en bieden genoeg ruimte voor gasten en familieleden. De villa beschikt ook nog over wijnkelder, filmzaal, fitnessruimte, spa en een studeerkamer.

Buiten vind je de prachtige tuin met een zwembad, jacuzzi en een buitenkeuken. Op het terrein bevindt zich ook een gastenverblijf met een extra slaapkamer en badkamer. Genoeg ruimte voor bezoekers dus.

Zie hieronder meer foto’s van de prachtige woning:

De woning van Jennifer Lopez en Ben AffleckDe woning van Jennifer Lopez en Ben AffleckDe woning van Jennifer Lopez en Ben AffleckDe woning van Jennifer Lopez en Ben Affleck