Model én actrice

HoYeon Jung is in de schijnwerpers gaan staan door het succes van de Netflix-serie Squid Game. Maar ze is natuurlijk niet alleen een actrice. Jung is namelijk ook een heel getalenteerd model. Voordat Squid Game uitkwam, werd er al gezegd door Vogue dat HoYeon het volgende Koreaanse model is dat succes gaat krijgen in het buitenland. En wat blijkt, dat is ook nog eens waarheid geworden.

Jung zit op dit moment bij negen modellen agencies, dit alleen laat al zien dat haar modellencarrière goed op rolletjes is. Ze is zelfs in een lijstje gezet van top 50 fashion modellen. Ook is ze het nieuwe gezicht van Louis Vuitton geworden. Netjes!

Als je het echt even bekijkt, is HoYeon nog heel nieuw in de acteerwereld, buiten een aantal korte films heeft ze eigenlijk nog niks gedaan (volgens IMDb). Aangezien dit dan haar eerste échte rol zou moeten zijn, is het succes wat zij eruit heeft gehaald enorm.

HoYeon Jung gaat als een speer op Instagram

Dit succes is ook heel goed te zien in haar social media. Op het moment van schrijven staat de teller van Instagram-volgers op zo’n 17 miljoen. Voor Squid Game had ze nog zo’n 400 duizend volgers. Dat ze dus als een speer gaat is zelfs een understatement.

Voor de mannen die al plannen hadden om de koffers in te pakken en naar Zuid-Korea te gaan om hun kansen te testen bij Jung, zet dat maar uit je hoofd. De 27-jarige ster is helaas al in een relatie. Haar vriend is Koreaanse acteur Lee Dong Hwi. Lee is bekend van de populaire televisieserie ‘Reply 1988’. Ook heeft Lee in de op één na best scorende Koreaanse film gespeeld genaamd: ‘Extreme Job’.

Wil je nog meer zien van de Squid Game acteurs en actrices? Bekijk dan welke Squid Game-acteur net een nieuwe Instagram had aangemaakt en gelijk viral ging.