De carrière van Sophie Milzink

Sophie Milzink is allang geen onbekende meer in Nederland en heeft regelmatig de lachers op haar hand door haar succesvolle video’s op YouTube. Met haar heerlijke nuchtere houding en droge humor heeft ze een grote fanbase weten op te bouwen. Zo heeft zij inmiddels ruim 306 duizend abonnees verzameld op YouTube, die zij veelal voorziet van reactievideo’s op programma’s zoals Temptation Island, Overspel in de liefde en Achter Gesloten Deuren.

Naast haar YouTube-carrière heeft Sophie Milzink ook al een tijdje een podcast met de bloedmooie Nina Warink en Iris Enthoven, genaamd Vrijmibo. Hier laten de prachtige verschijningen geen onderwerp onbesproken en de afleveringen van deze podcast zijn misschien wel minstens zo grappig als haar video’s op YouTube.

Sophie in uitdagend panter badpak

Verder is ze ook op Instagram razend populair. Zo heeft een van de mooiste brunettes van Nederland inmiddels ruim 453.000 volgers, aan wie zij regelmatig een compleet andere kant van haarzelf laat zien. Zo verrast zij ons veelal met uitdagende foto’s in lingerie of bikini tijdens een van haar tripjes.

Nu is het weer raak. Sophie Milzink heeft namelijk een dump gedeeld met haar volgers waar een hele spannende foto in een panter badpak bij zit. Op de foto’s die Sophie op Instagram heeft geplaatst is te zien dat zij momenteel aan het vertoeven is op Curaçao. Naast alle leuke vakantiefoto’s heeft zij nu ook een foto in een panter badpak geplaatst, waarbij zij een hele verleidelijke pose aanneemt en met haar arm tegen de rots aanleunt. Dat, in combinatie met haar afgetrainde lichaam en donkere lokken, heeft echt een fantastisch resultaat opgeleverd.

We kunnen wel stellen dat Sophie absoluut van alle markten thuis is en wij kunnen dan ook niet genoeg van haar krijgen. Zie hieronder de desbetreffende foto van Sophie Milzink in haar panter badpak en oordeel zelf maar over deze fantastisch dame.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Milzink (@sophiemilzink)