De carrière van Nina Warink

Nina Warink is een hele knappe dame uit het noorden van het land en ondanks dat zij jarenlang bekend stond als ‘de vriendin van de succesvolle YouTuber Kalvijn’, is dat nu wel anders. Nina is de laatste jaren namelijk ook zelf zeer succesvol.

Zo heeft zij een grote passie voor koken en hier heeft zij iets mee gedaan. Zij is namelijk een succesvol auteur van twee kookboeken. Maar je kunt niet alleen over de brunette lezen. Nina heeft namelijk samen met Iris Enthoven en Sophie Milzink de podcast Vrijmibo, waar je regelmatig naar haar leuke en hilarische verhalen kunt luisteren. Tot slot had ze  ook een rol in de Nederlandse bioscoopfilm Just Say Yes en was ze te bewonderen in Hunted VIPS. Een bezig bijtje dus!

De brunette schittert in lingerie op Instagram

Naast deze volle agenda is Nina Warink ook enorm actief op social media. Zo heeft zij ruim 585.000 volgers op Instagram, die dagelijks genieten van haar fantastische plaatjes. Mede daarom is zij in 2021 door FHM verkozen als mooiste Nederlandse vrouw op social media. Iets wat wij meer dan terecht vinden en helemaal na het zien van deze foto’s.

Nina heeft namelijk in samenwerking met Hunkemöller een eigen collectie van lingeriesetjes voor bruiden mogen uitbrengen. En – niet geheel toevallig – zij is zelf ook het boegbeeld van deze collectie. Hierdoor heeft Nina ons in het verleden al eens verrast met een foto in deze lingerie, maar de foto die zij nu heeft geplaatst overtreft alles. Op de rits met foto’s is zij namelijk te zien in deze prachtige setjes en komen haar rondingen heel goed tot zijn recht. Kortom, Nina is echt van alle markten thuis. Zo is zij niet alleen een business women, maar ook nog een bloedmooie verschijning. Zie hieronder de foto van Nina Warink op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Warink (@ninawarink)