Alles over Sophie Milzink

De 25-jarige YouTube-ster Sophie Milzink is voor de meeste mensen geen onbekende meer en timmert al sinds haar twaalfde aan de weg met het maken van video’s op YouTube. Hier heeft zij inmiddels 306 duizend abonnees verzameld en heeft zij regelmatig de lachers op de hand heeft door haar grappige video’s. Zo reageert Sophie in haar video’s op programma’s als Achter Gesloten Deuren, Ex on the Beach en Temptation Island, waarbij zij hilarisch commentaar geeft.

Maar naast deze video’s heeft Sophie op YouTube ook haar eigen praatprogramma waarin ze met haar kijkers in gesprek gaat over liefde en relaties. En wat dit zo leuk maakt is haar nuchtere houding in combinatie haar fantastische looks. Echt iets wat we alleen maar kunnen waarderen in een vrouw.

 

Sophie maakt indruk met nieuwe Instagram-foto

Maar YouTube is niet het enige platform waarop Sophie actief is. Zo is zij met maar liefst 485 duizend volgers namelijk ook een grote hit op Instagram. Hier plaatst zij onder andere video’s waarop ze aan het dansen is en plaatst zij de ene na de andere foto in bikini of lingerie en nu is het weer raak. Sophie Milzink heeft namelijk een prachtige foto in een spannend badpak op Instagram geplaatst en hierdoor gaan wij echt op het puntje van onze stoel zitten. Ze is op de foto namelijk fantastisch in shape en hierdoor weet zij direct de aandacht te trekken.

Tot slot kan Sophie het niet laten om ook bij deze foto een lolletje te maken en schrijft dan ook in de caption: ‘ik had duidelijk een vlaag van verstandsverbijstering als ik kijk naar de hoeveelheid kleren die ik aan heb. Gelukkig gaat het inmiddels weer goed met me.’

Kortom, deze foto bewijst waarom zij in onze optiek echt niet mag ontbreken in deze lijst met de mooiste brunettes van Nederland. Check de foto hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Milzink (@sophiemilzink)