Nina Warink is verkozen tot Social Media Queen van 2021

De brunette die een relatie heeft met Kalvijn boekt zo haar zoveelste succesje. De dame uit Loppersum werd dus naast Monica Geuze winnares van een andere prijscategorie en mag zich FHM’s Social Media Queen van 2021 noemen. In onze ogen een meer dan terechte winnares. Maar wat vindt Nina er zelf van?

Hoe was de fotoshoot?

Ter ere van de prijs deed Nina Warink ook een fotoshoot voor de FHM500 (het magazine dat je hier kan bestellen). Over deze ervaring vertelt ze het volgende. “Ik ben er natuurlijk niet vies van om in sexy lingerie op Instagram te poseren, maar ik heb het nog nooit eerder met zo’n sexy insteek gedaan. Ik vond het wel echt heel erg leuk om te doen, vooral omdat ik mijn passie voor eten erin kon verwerken. Mijn leven draait om eten, dus ik vond het heel erg leuk om die twee werelden naar elkaar toe te kunnen trekken in deze shoot. Ik denk dat als ik vijftig en uitgelubberd ben, dat ik vol trots naar deze foto’s kijk.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NINA WARINK (@ninawarink)

Geen probleem voor vriend Kalvijn

Haar vriend Kalvijn had overigens geen problemen met de fotoshoot. “Hij vond het heel leuk. Hij gaf wel aan dat ik erop moest letten dat het niet te ordinair zou worden, maar dat is goed gelukt. Hij vond de foto’s prachtig. Ik ben gelijk de nieuwe achtergrond van z’n telefoon, haha.”

Haar beste punten

Wat haar beste punten zijn noemt Nina Warink dat eerst een lastige vraag. Na wat schromen vervolgt ze: “Op de shoot heb ik hairextensions in, dus dat is misschien een beetje oneerlijk, maar ik heb van mezelf best dik haar en daar ben ik wel blij mee. Ik ben op zich ook wel tevreden met mijn vrouwelijke vormen, dus dat er billen en borsten op zitten. Ik denk niet dat ik veel te klagen heb, zeker ook omdat het allemaal puur natuur is.”

De top 10 van de FHM500 2021:

Zoals ieder jaar maakte FHM een aantal winnaressen bekend in verschillende categorieën. Zo werd Lieke Martens uitgeroepen tot de Mooiste Sportvrouw van het jaar 2021 en ging Daisy Fontein ervandoor met de prijs van de Fitgirl van het jaar 2021. Hieronder kan je de gehele top 10 van de FHM500 van 2021 zien:

1. Monica Geuze
2. Doutzen Kroes
3. Victoria Koblenko
4. Imaan Hammam
5. Geraldine Kemper
6. Yolanthe Cabau
7. Sylvana IJsselmuiden
8. Maan de Steenwinkel 
9. Katja Schuurman
10. Nina Warink

De FHM500 kun je nog tot en met zaterdag 19 juni online bestellen via Wehkamp. Je krijgt het blad bij aankoop van een product van TABAC Fragrances. Bestel het blad hier online.