De carrière van de Feyenoord-middenvelder

Orkun Kökçü maakte in 2018 zijn debuut voor Feyenoord na in vier jaar in de jeugdopleiding van de Rotterdamse club te hebben gespeeld. De middenvelder heeft zichzelf de laatste jaren bewezen als een van de beste middenvelders van de Eredivisie. En ook dit seizoen speelt hij weer ontzettend goed. Mede dankzij zijn leiderschap en spelverdeling is het een zeer succesvol seizoen voor de club uit Rotterdam.

De 22-jarige Kökçü verdient ‘slechts’ €320.000 per jaar (bron: Salary Sport). Voor een voetballer van zijn kaliber is dat relatief weinig. Toch kan je met een dergelijk salaris – op zijn zachtst gezegd – zeer lekker rondkomen. Dat is te zien aan de wagen waarin de voetballer rijdt: een prachtige Mercedes-AMG G 63.

De Mercedes van Orkun Kökçü

De talentvolle rechtspoot rijdt in een prachtige Mercedes-AMG G 63, een ware krachtpatser. Zo is de vierwielaangedreven auto voorzien van een een benzinemotor en levert hij een maximum vermogen van 430 kW (585 pk) en een maximum koppel van 850 Nm. Verder heeft de auto een topsnelheid van 220 km/h en tik je vanuit stilstand binnen minder dan 4.5 seconden de 100 km/h aan. Volgens de website van Mercedes-Benz bedraagt de prijs van dit luxe exemplaar maar liefst 232.000 euro. Hieronder zie je een Instagram bericht van Orkun Kökcü met zijn prachtige Mercedes-AMG G 63:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Orkun Kökcü (@orkunkokcu)