Ismael Saibari

De Spaans-Marokkaanse middenvelder, Ismael Saibari is een speler met veel talent, maar heeft natuurlijk nog veel te bewijzen. Momenteel verdient de rechtspoot het minst in de selectie van PSV. Per week verdient Saibari €2.885.

Richard Ledezma

De Amerikaanse voetballer Richard Ledezma is nog zo’n speler die vanuit de jeugdopleiding de stap heeft gemaakt naar het eerste elftal van PSV. Hij kan echter niet rekenen op veel speelminuten en moet het doen met enkele invalbeurten. Ook hij verdient €2.885 per week.

Sávio Moreira

De Braziliaanse rechtsbuiten is nog maar 19 jaar oud en heeft bij vele fans al indruk gemaakt. De 19-jarige aanvaller verdient samen met Saibari het minst van de selectie. Zijn wekelijkse salaris bij PSV bedraagt €2.885.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sávio Moreira (@savinho)

Boy Waterman

De 39-jarige keeper van PSV heeft veel ervaring en staat tot de zomer van 2024 onder contract bij de Eindhovenaren. Hij fungeert momenteel als derde keus, en daar is zijn salaris ook naar. Per week verdient Waterman €5.192.

Mauro Júnior

Nog een speler die wekelijks €5.192 verdient is Mauro Júnior. De jonge Braziliaanse verdediger heeft wegens blessureleed maar weinig wedstrijden gespeeld dit seizoen. De linksback heeft talent en we verwachten dan ook dat dit bedrag met de jaren alleen nog maar zal stijgen.

Armando Obispo

Armando Obispo heeft zichzelf bewezen als een fantastische speler voor PSV. Dit seizoen heeft de centrale verdediger tientallen Eredivisie wedstrijden gespeeld. Obispo staat tot juni 2025 onder contract bij PSV en verdient momenteel €5.577 per week.

Phillipp Mwene

De Oostenrijkse rechtsback Phillipp Mwene heeft een groot deel van de wedstrijden gespeeld voor PSV. Mwene verliet de Duitse club FSV Mainz 05 in 2021 om voor de club uit Eindhoven te voetballen. Wekelijks verdient Phillipp Mwene €8.462.

Joël Drommel

De Nederlandse doelman werd met hoge verwachtingen aangetrokken, maar heeft dit niet waar kunnen maken in Eindhoven. Hij is gepasseerd door Benitez en mocht alleen keepen in de wedstrijden van de KNVB Beker. Joel Drommel ontvangt een salaris van €8.462 per week.

Jordan Teze

Jordan Teze is doorgestroomd uit de eigen jeugd en zit al aantallen jaren bij de eerste selectie van de Eindhovenaren. De rechtsback van PSV verdient €10.556 per week.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jordan Teze (@jordanteze)

Olivier Boscagli

De Franse centrale verdediger Olivier Boscagli speelt sinds 2019 voor PSV en maakte vooral vorig seizoen grote stappen. Hoewel hij wegens blessureleed weinig minuten heeft gemaakt dit seizoen, wordt er verwacht dat hij volgend seizoen weer een vaste waarde is in de basisopstelling. Wekelijks betaalt PSV de Fransman €11.923.

Johan Bakayoko

De Rechtsbuiten uit België speelt sinds 2019 voor PSV en blijkt een goede aanwinst te zijn geweest. Bakayoko heeft dit seizoen negen goals gescoord en zes assists gegeven en alle competities. PSV betaalt Johan Bakayoko per week een salaris van €13.846.

Joey Veerman

De 24-jarige middenvelder heeft zich vaak bewezen als de spelmaker van PSV met zijn prachtige traptechniek. Veerman verdient dan ook een mooi wekelijks bedrag van €15.385.

Jarrad Branthwaite

De Engelse leenspeler Jarrad Branthwaite zijn salaris wordt deels betaald door Everton. De 20-jarige centrale verdediger verdient wekelijks een bedrag van € 17.500.

Guus Til

Met dertien goals en vijf assists is Guus Til bezig aan een aardig seizoen. Til kan zowel als aanvallend middenvelder als spits uit de voeten. Guus Til verdient momenteel een wekelijks bedrag van €20.769 bij PSV.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @guustil

Anwar el Ghazi

Anwar el Ghazi is een speler met veel ervaring. De aanvaller heeft voor vele clubs in Europa gespeeld. Nu hij weer terug is gekeerd naar Nederland heeft hij zijn echte topvorm nog niet echt kunnen vinden. De Marokkaans-Nederlandse voetballer verdient bij PSV €23.077 per week.

André Ramalho

André Ramalho is een van de grootverdieners bij PSV. De Braziliaanse verdediger ontvangt een mooi bedrag van maar liefst €25.577 per week aan salaris.

Xavi Simons

De jonge middenvelder heeft tot nu toe een geweldig seizoen achter de rug. Dat is ook te zien aan de marktwaarde van Xavi Simons. Met 45 gespeelde wedstrijden dit seizoen is hij zonder twijfel een van de belangrijkste spelers van PSV. Dat kun je ook wel terugzien in zijn salaris. Xavi Simons verdient maar liefst €30.000 per week bij de Eindhovenaren. Aangezien PSV er goed voor staat om de kwalificatie voor de CL te halen, is de kans aanwezig dat de talentvolle middenvelder ook volgend jaar te zien zal zijn in Eindhoven.

Érick Gutiérrez

Nog iemand die lekker veel verdient bij PSV is de Mexicaanse Érick Gutiérrez. De middenvelder verdient namelijk net als ploeggenoot Xavi Simons een wekelijks bedrag van €30.000.

Thorgan Hazard

Het jongere broertje van wereldvoetballer Eden Hazard is voor een seizoen geleend van Borussia Dortmund. Hij verdient maar liefst €30.769 per week, wat deels betaald wordt door de Duitse club.

Walter Benitez

Walter Benitez bewijst wekelijks zijn waarde als betrouwbare keeper. Het salaris van Walter Benitez bij PSV bedraagt €32.308 per week.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Walter Benitez (@walterbenitezoficial)

Luuk de Jong

Luuk de Jong is bij de PSV-fans een van de meest geliefde spelers. De spits heeft dit seizoen al zestien goals gescoord en lijkt hongerig te zijn naar meer. Luuk de Jong zijn wekelijkse salaris bedraagt 38.077 per week.

Patrick van Aanholt

Patrick van Aanholt is nog een speler die voor vele grote clubs heeft gespeeld in zijn carrière. Deze ervaren linksback is een van de grootverdieners bij PSV. Per week verdient hij €43.077  bij de club uit Eindhoven.

Ibrahim Sangaré

Ibrahim Sangaré staat tot 2027 onder contract bij PSV. De sterke verdedigende middenvelder heeft zich dit seizoen bewezen en de kans is aanwezig dat hij vertrekt na dit seizoen om een stap hogerop te maken. Momenteel verdient Ibrahim Sangaré per week een ruim bedrag van €46.154 per week.

Fábio Silva

Fábio Silva steekt met kop en schouders uit als de grootste verdiener bij PSV. De leenspeler van Wolves verdient bij PSV wekelijks €92.500. Een deel van dit bedrag wordt betaald door de club uit Engeland.