De carrière van Merel Conijn

De 21-jarige Merel Conijn is een van de meest getalenteerde allround schaatsers van eigen bodem en komt uit Amsterdam. Merel staat van jongs af aan al op het ijs en dat zij hier een passie voor heeft ontwikkeld is duidelijk. De blondine wist in 2019 de Nederlandse Junior Allround Kampioenschappen te winnen, waarna zij het goud en twee bronzen medailles mee naar huis mocht nemen tijdens haar debuut op de Wereldkampioenschappen voor de junioren.
Na deze fantastische overwinningen is Merel haar carrière pas echt in een stroomversnelling gegaan. Zo heeft zij zich als reserve weten te kwalificeren op de Olympische Spelen van Peking in 2022 en won zij in het seizoen van 2021/2022 goud op het NK allround door in een duel met de prachtige Joy Beune af te rekenen. Hierdoor plaatste zij zich voor het WK allround 2022 in Hamar, waar ze zesde werd. Merel weet zich ieder jaar weer te verbeteren en het zou ons niet verbazen als zij ons land de komende jaren vaker van sportieve successen gaat voorzien.

Een echte schaatsbabe op het ijs

Met haar prachtige blonde lokken en afgetrainde figuur is het een hele mooie verschijning om te zien. Maar wij zijn niet de enige die daar zo over denken, want Merel is ontzettend populair op social media. Zo heeft zij bijna 31.000 volgers op Instagram en deze volgers voorziet dan ook van de leukste foto’s op hun tijdlijn. Ze is veelal in actie te zien  op het ijs en op zulke foto’s is te zien dat Merel helemaal in haar focus is en haar adembenemende figuur doet de rest. Kortom, Merel Conijn is een echte schaatsbabe op het ijs die je wel moet volgen op social media. Zie hieronder een selectie van onze favoriete foto’s van haar in actie:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Merelconijn (@merelconijn)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Merelconijn (@merelconijn)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Merelconijn (@merelconijn)