Joy Beune gaat als een speer

De 24-jarige langebaanschaatsster Joy Beune is voor veel mannen geen onbekende meer, want met haar prachtige looks pakt zij telkens weer onze aandacht. Verder weet de knappe blondine ook topprestaties te leveren op het ijs. Zo heeft zij verschillende medailles gewonnen op de Nederlandse kampioenschappen en behaalde zij in 2019 een persoonlijk record op de 5000 meter. Ook het afgelopen schaatsseizoen was e succesvol voor Joy. Ze werd derde op de 3.000 meter in het WK eindklassement lange afstand.

Inmiddels is het seizoen ten einde gelopen en geniet Joy van haar vrije tijd. Zo was zij de afgelopen tijd veel op vakantie en pakte zij gisteren de eerste zonnestralen mee in een hele zomerse bikini op Instagram.

Deze bikinifoto laat ons hart op hol slaan

De langebaanschaatsster heeft op Instagram zo’n 281.000 volgers en is zonder twijfel een van de mooiste Nederlandse sportvrouwen. Nu het schaatsseizoen is afgelopen kunnen haar volgers ook een glimp van haar privéleven opvangen. Hier is te zien dat Joy de afgelopen tijd op vakantie was naar Curaçao en Mallorca. Dat Joy graag in haar bikini vertoeft is wel duidelijk. Zo verraste zij haar volgers namelijk met een Instagram Story waarbij zij de eerste zonnestralen omarmt in bikini. En – eerlijk is eerlijk – ze ziet er ook zonder haar schaatspak goed uit. Omdat beelden meer dan duizend woorden spreken hebben wij de desbetreffende foto voor jullie hieronder geplaatst, zodat jij je dag begint met een lach:

joy beune bikinifoto