Een barbecue van keramiek

Barbecueën met vrienden of familie in de zomer is een van de gezelligste dingen om te doen. Naast dat je natuurlijk gezellig kan bijkletsen met iedereen, kan je ook ontzettend lekker eten. Voor de allerlekkerste BBQ-ervaring heb je toch echt wel een barbecue van keramiek nodig. Dit materiaal zorgt ervoor dat de hitte binnenin langer blijft hangen. Hierdoor krijgt jouw vlees (of andere dingen) die échte BBQ smaak die je altijd al wilde.

De Albert Heijn verkoopt Kamado barbeques

Bij de Albert Heijn verkopen ze op dit moment Kamado barbecues met flinke korting. Deze BBQ’s hebben dezelfde ‘ei-vorm’ als de Green Egg barbecues. Op de website van de AH zie je twee varianten staan van het merk Grill Guru. Je kan kiezen voor een Large of voor een Compact. Je moet zelf even kijken welke BBQ het beste bij jou past. Het grootste verschil in de twee merken – een erg leuk verschil –  is dat deze barbecues een stuk goedkoper zijn dan die van de Green Egg. Een Grill Guru Kamado Compact kost bij de Albert Heijn namelijk maar €289 en voor de Large moet je €599 op tafel leggen.

Albert Heijn verkoopt nu varianten van de Big Green Egg met flinke korting

Handige extra’s

Bij de Appie zijn dat ook niet alleen maar de barbecues zelf te kopen. Ze verkopen namelijk ook handige bijpassende accessoires. Zo heb je een bijzettafel, een tafelblad, een raincover en een platsetter. Deze extra’s zorgen ervoor dat jouw BBQ plezier nog groter en makkelijker wordt! Check de website van AH voor het aanbod.