De carrière van Iris Enthoven

De 29-jarige Iris Enthoven startte al vroeg met haar carrière in de media. Zo begon zij tijdens haar studie met het schrijven voor het online jongerentijdschrift Spunk en volgde zij vervolgens een opleiding aan de TV Academy. Vervolgens werd Iris al snel verkozen tot de nieuwe presentatrice van het muziekplatform Xite. Hier presenteerde zij gedurende de zomer van 2016 festivalverslagen en zo werd zij bekend voor het grote publiek.

Ondertussen heeft Iris Enthoven al veel klussen op haar naam staan en is zij in de bloei van haar carrière. Zo was zij lange tijd een van de vaste gezichten van Concentrate BOLD en Concentrate Velvet en was zij drie jaar rij te zien in de serie Roadtrippers. Verder is de blondine sinds 2021 regelmatig te horen bij Radio 538, maakt zij podcasts voor het Rode Kruis en maakt zij samen met Sophie Milzink en Nina Warink de podcast Vrouwmibo. Een bezige dame dus, naar wie wij maar al te graag luisteren, en kijken.

De blonde presentatrice staat regelmatig voor de camera

Door haar populariteit is Iris Enthoven ook regelmatig voor de camera te zien als model. Zo stond zij niet alleen op de cover van Talkies Magazine, maar ook op die van The Women’s Health en hiervoor moest Iris keihard trainen. Maar het resultaat mag er zeker zijn, want wat ziet ze er fantastisch uit op al die foto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Verder heeft Iris ook een enorm bereik op social media. Zo heeft zij ruim 195.000 volgers op Instagram en deze volgers voorziet zij wekelijks van de leukste foto’s van haar werk. Daarnaast weet zij ons ook regelmatig te verrassen met een breed glimlachende selfie. Kortom, Iris Enthoven vinden wij met recht een van de leukste presentatrices van ons land waar wij in de toekomst nog veel meer van zullen horen. Zie hieronder onze favoriete foto’s van de Instagram van Iris Enthoven:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)