Veel meer dan ‘de vriendin van’

Nina Warink is een knappe dame uit het noorden van ons land. Ze heeft Facility Management gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Hoewel ze jarenlang bekend stond als de vriendin van Kalvijn, zit dat vandaag de dag wel anders. Nee, niet omdat de relatie van de twee over is. Ze zijn nog altijd gelukkig in de liefde. Maar wel omdat Nina Warink onderhand zelf een grote online persoonlijkheid is geworden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NINA WARINK (@ninawarink)

Ondertussen heeft ze dus een hele naam voor zichzelf opgebouwd. Ze heeft meer dan een half miljoen volgers op Instagram en is succesvol auteur van twee kookboeken. In oktober 2020 bracht ze haar eerste kookboek Mijn tweede liefde uit en in november van vorig jaar kwam ze met haar tweede kookboek. Verder had ze een rol in de Nederlandse bioscoopfilm Just Say Yes en werd ze door FHM uitgeroepen tot Social Media Queen. Dit jaar zien we haar verschijnen in het nieuwe seizoen van Hunted VIPS. Een drukke dame dus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NINA WARINK (@ninawarink)

Nina Warink op Instagram

Zoals we net al vertelden zien we niet zo vaak pikante foto’s verschijnen van Nina Warink. Maar deze keer verblijdde ze ons met een prachtige foto van haarzelf. Ze wenste ons een fijn weekend met de foto en we kunnen wel zeggen dat hierdoor ons weekend wel een stuk beter werd, met de maandag erbij.

De social media queen plaatste een prachtige foto in een kanten wit pakje waar we helemaal fan van zijn. Nina, dit mag je vaker doen!

Bekijk hieronder de desbetreffende foto van Nina:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NINA WARINK (@ninawarink)

Nina werd vorig jaar uitgeroepen tot Social Media Queen door FHM, maar dit jaar was de knappe influencer Marijn Kuipers aan de beurt om het stokje over te nemen.