PlayStation 5 onthulling

Tegenwoordig wordt er veel belangrijke informatie gelekt. In verschillende landen zie je dit in de politiek, bij de overheid en noem maar op. Gelukkig voor ons gebeurt dit ook bij de onthulling van de PlayStation 5. Er zijn namelijk rapporten van Sony gelekt, waarin duidelijk staat wanneer de PlayStation 5 voor het eerst aan het publiek zal worden gepresenteerd. Dus mannen, maak je borst maar nat, want de PS5 is nu toch echt in zicht.

PlayStation 5

Bestel de SONY PlayStation 5 Disk Edition hier

Bestel de SONY PlayStation 5 Digital Edition hier

Meeting 2020

Het lijkt erop dat Sony van plan is om de next-gen console te presenteren op het ‘State of Play’ evenement. Deze meeting zal naar verwachting plaatsvinden op 12 februari 2020. Het lijkt ons dus een goed idee om deze datum in je agenda even vrij te houden.

Natuurlijk is er nog niks bevestigd en kunnen er altijd veranderingen plaatsvinden. Er zijn al enkele details losgelaten over de next-gen console. Maar eerlijk gezegd willen wij gewoon alles weten, toch?

PlayStation 5

Next-gen games

Naast de PlayStation 5 onthulling zal er ook veel bekend worden gemaakt over de nieuwe games die uit zullen komen. De games van Activision, Square Enix, Ubisoft en EA zullen hier ongetwijfeld een grote rol in spelen.

Ook de nieuwste gadgets, zoals de VR2 en andere extra’s, zullen dan ook bekend worden gemaakt. Het lijkt erop dat dit nog wel iets langer gaat duren, want deze staan 2021 op de planning. We hebben in ieder geval genoeg om naar uit te kijken, dat is wel zeker!