Sony CEO Jim Ryan komt met nieuws

Wereldwijd surfen game liefhebbers iedere pagina en veiling af in de hoop ergens een PlayStation 5 te kunnen scoren. Na de lancering van het product had Sony nooit durven hopen, dat dit zo’n groot succes zou worden. Nu de verkoop als een sneltrein ging, zijn er heel wat mensen die het product niet hebben weten te bemachtigen. En wat doe je dan? Wachten totdat er meer wordt vrijgegeven over de nieuwe PS5 voorraad. Nu al enige tijd te hebben gewacht in smacht, komt de Sony CEO Jim Ryan eindelijk met nieuws over de nieuwe voorraad die eraan zit te komen.

Hoelang moeten we nog wachten op de PS5?

Nu de grote baas al aangaf dat sinds de introductie in november het zeer lastig is het product te bemachtigen, “blijven de tekorten tot de tweede helft van het jaar groot”, aldus Jim Ryan. In een eerder Amerikaans interviews gaf de Sony-baas al aan dat een belangrijke oorzaak van de schaarste is dat de leveranciers problemen ondervonden bij de hoeveelheid beschikbare chips.

PS5-controller kapot problemen

Niet alleen Sony loopt tegen dit probleem aan. Autofabrikanten maakte zelfs een productieverlies van 1,4 miljoen door het probleem aan de chiptekorten. Het wordt dus nog even wachten voor de PS5 liefhebbers, totdat zij hun PS5 kunnen gaan aanschaffen bij online winkels.

Waar kan ik straks mij PS5 aanschaffen?

Nu we weten dat we nog enige tijd moeten wachten, kun je maar beter goed voorbereid zijn om ervoor te zorgen dat jij er straks eentje in bezit zal hebben. Nu zal de PS5 straks onder andere te vinden zijn op Marktplaats, maar wil jij er zeker van zijn dat aan jouw product niks mis is? Dan raden wij je aan een kijkje te gaan nemen op webwinkels als Bol.com Nedgame, Game Mania, Mediamarkt, CoolBlue en Amazon.