Wie is Emma Wortelboer?

Emma Wortelboer kennen we natuurlijk allemaal sinds haar bekendmaking van de punten tijdens het Eurovisiesongfestival 2019 toen ze wel héél enthousiast de punten bekendmaakte namens Nederland. Op YouTube is ze ook populair waar ze op haar kanaal Emma’s Peepshow wekelijks pikante onderwerpen bespreekt. Ook was ze te zien als presentator van Spuiten en Slikken en had ze een vast onderdeel in De Wereld Draait Door. Emma Wortelboer is afgelopen 26 oktober alweer 25 jaar oud geworden, maar in haar kielzog heeft ze nog een jongere zus die ook klaar staat om de wereld te veroveren. Maak kennis met Sofie Wortelboer.

Sofie Wortelboer

Waar Emma Wortelboer altijd heel scherp is, lijkt Sofie op het eerste oog wat nonchalanter. Kan natuurlijk totale onzin zijn, maar poserend met een sigaret straalt ze dat in in ieder geval uit. Wie verder nog door haar Instagram scrollt, zal nog veel meer aparte capriolen aantreffen zoals een video waarop ze haar handen en een voet in oranje pionnen heeft gestopt. Dit deed ze om uit te beelden hoe het was om tijdens de afgelopen periode alles alleen te moeten doen op haar opleiding. Op haar Instagram zien we verder hoe ze heel de wereld over reist en bijvoorbeeld in Thailand was tijdens het Song Kran Festival. Inmiddels heeft ze zo’n 8.158 volgers, maar dat zijn er natuurlijk veel te weinig. Help jij haar even een stapje naar die 10.000 en vervolgens onvermijdbare 100.000 volgers?

Nog meer knappe zussen?

Sofie Wortelboer is natuurlijk bij lange na niet de enige knappe zus in Nederland. Katja en Bridget Schuurman zijn al ruim 20 jaar beroemd, de tweelingzusjes Reinders zijn populair op Instagram en ook de drie zussen uit de Marcelle, Valerie en Arlette Schuur is van ongekende schoonheid.