Het merk Reinders

De tweeling Reinders weten hoe ze de zaken moeten aanpakken en ze profiteren optimaal van hun mooie rondingen. Beauty combineren ze met een stel goed ontwikkelde brains. Inmiddels profiteren ze optimaal van hun succes en hebben de dames in vier jaar tijd de basis voor een indrukwekkend mode-imperium gelegd. Inmiddels zijn de dames verder gaan kijken en laten zij zich niet door de landsgrenzen tegen houden. Het merk Reinders vind je anno 2020 namelijk ook in landen als Duitsland, België, Salzburg, Tsjechië en Curaçao. Terwijl hun leeftijdsgenoten zich druk maken over vriendjes en samenwonen ligt bij de dames Reinders de focus op het behalen van (zakelijk) succes.

De catwalk als basis voor het succes

Het succesverhaal van de Zandvoortse tweeling begon al lang gelden. De dames waren amper zes jaar oud toen ze de poppen inruilden voor de catwalk. Een sprankelende carriere als veelgevraagde modellen bogon te lokken. Klein probleem: de dames houden van het leven en dat betekent in veel gevallen ook lekker eten. Laat dat juist nou iets zijn waar je als model rekening mee moet houden. Hamburgers en KFC deden hun intrede en dus was een carrière als fotomodel niet langer het doel op zich. Het modevirus had hun echter wel aangestoken en dus begonnen de meiden hun eigen label. Hun drijfveer was niet zozeer het beoogde succes, maar het geven van waarde aan de familienaam.

Trendsetters van 25 jaar jong

Dat laatste is behoorlijk goed gelukt. De meiden hebben een goed lopend bedrijf, zijn met hun 25e nog lekker jong, zitten goed in hun vel en hebben circa 12 mensen in dienst. In Nederland weet inmiddels elke scholiere waar het merk voor staat: oversized, maar modieuze kleding die verdomd lekker zit. Zo hoef je niet langer het modebeeld van slanke modellen te volgen. Die stijl wordt inmiddels schaamteloos gekopieerd, maar dat zal de Zandvoortse tweeling een zorg zijn. Met ruim 180 verkooppunten in Nederland zijn ze trendsetters en het moet gek lopen willen ze dat de komende jaren niet meer zijn.

Zie hieronder meer beelden van de knappe tweelingzusjes Julie en Marie Reinders: