De familie Schuur zit vol knappe Nederlandse zussen

We hebben wel vaker van knappe tweelingen gehoord, zoals de Australische Wilshin tweeling of wat dacht je van de Russische tweeling Alena en Julia? Dichterbij huis zijn ook de zusjes Reinders al jarenlang een graag gezien duo. Toch vallen al deze tweelingen in het niet bij de familie Schuur, want daar zitten maar liefst drie prachtige dames aan de eettafel. Maak kennis met Marcelle Schuur, Valerie Schuur en Arlette Schuur.

De drie zussen hebben duidelijk een goede band, maar natuurlijk geen gezamenlijke Instagram. Daarom hebben we ze hieronder even voor je op een rijtje gezet om toe te voegen aan je feed. Sit back, relax and enjoy.

Marcelle Schuur

Een vlugge blik op haar Instagram en je ziet gelijk dat ze graag van reizen houdt. De ene na de andere foto in bikini is te vinden op het account van Marcelle Schuur. Maar we kunnen haar ook geen ongelijk geven met zulke looks.

Valerie Schuur

Valerie is ook een avonturier want ook haar Instagram is gevuld met foto’s van over de hele wereld. Van CuraƧao tot Monaco, Valerie Schuur is overal te vinden.

Arlette Schuur

Last but not least, Arlette Schuur. Ze is de oprichter van Inside Out swimwear, een merk voor duurzame badkleding. Ook is ze er – net zoals haar bloedmooie zussen – niet vies van om haar afgetrainde figuur te delen met de wereld op Instagram.