Waar gaat de Netflix-serie ‘Griselda’ over?

We kennen Sophia natuurlijk allemaal van haar rol in Modern Family. Sofia werd 7 keer op rij uitgeroepen tot bestbetaalde actrice en nu heeft ze een nieuwe rol. Sofia Vergara gaat de rol spelen van Griselda Blanco in de nieuwe Netflix-serie Griselda. Zij werd beschouwd als een van de rijkste en gevaarlijkste vrouwen ter wereld. Ze is naast actrice in de serie ook uitvoerend producent van de zesdelige miniserie.

 

De afleveringen van ‘Griselda’ gaan 50 minuten duren. Hierin zien we de meedogenloze en gewelddadige manier van zakendoen van de Colombiaanse drugsbazin. Blanco maakt deel uit van het Medellín-kartel. Ze wordt ook wel ‘de drugskoningin’ genoemd. De Netflix-serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De echte Blanco werd in 2012 op 69-jarige leeftijd doodgeschoten.

Actrice Sofia Vergara in de hoofdrol als Griselda Blanco

Sofia is al jaren geïnteresseerd bezig met haar rol als Griselda Blanco. Zo vertelde de 50-jarige actrice onlangs over de serie: “Griselda Blanco was een meer dan levensgroot personage wiens meedogenloze, maar ingenieuze tactieken haar in staat stelde een miljardenimperium te regeren. Jarenlang was zij één van de grootste drugsleiders van de wereld. We zijn blij dat we door samen te werken met Netflix deze serie kunnen delen met het grote publiek.” Om de fans alvast warm te maken, deelt Netflix nu de eerste foto waarop Sofia te zien is als de beruchte drugsbaron Blanco:

De eerste beelden van Sofia Vergara als drugsbazin in nieuwe Netflix serie Griselda

Wanneer verschijnt de serie op Netflix?

Hoewel Sofia Vergara al acht jaar bezig is met dit grote project, is het nog niet duidelijk wanneer we de nieuwe serie kunnen verwachten op Netflix. Tot die tijd kun je je alvast gaan verdiepen het reilen en zeilen van de beruchte drugsbazin Griselda Blanco:

We kunnen het er wel allemaal unaniem over eens zijn dat actrice en model Sofia Vergara al jaren de harten van menig man op hol laat slaan. De actrice is inmiddels 49 jaar, maar loopt er vandaag de dag nog fantastisch bij.