De Meilandjes hebben hun kasteel verkocht

Het kasteel, dat bekend staat onder de naam Chateau Meiland, heeft officieel een andere benaming namelijk Chateau Marillaux. Het kasteel heeft aardig wat bezichtigingen gehad, maar het werd hem elke keer net niet. Nadat er vorige week weer volop bezichtigingen waren, is de verkoop eindelijk daar. Dit vertelden de familie Meiland en de makelaar aan het Nederlandse showbizzkanaal Shownieuws.

 

Het kasteel stond aan het begin van de verkoop voor 1,2 miljoen euro te koop. Dit bleek al snel te hoog want de verkoop was niet vooruit te branden. Het bedrag is uiteindelijk naar 800.000 euro gezakt in december 2021. De Meilandjes keerden na het verlaten van hun Franse Chateau terug naar Nederland eind 2020. Ze woonden eerst in een woonboerderij in Hengelo. Ook deze woonboerderij wisten ze al snel weer te koop te zetten. Daaropvolgend kochten ze een villa in Noordwijk voor 2,6 miljoen euro.

Ook deze villa viel niet goed in de smaak en stond al snel weer te koop. In september kwam het nieuws naar buiten dat de Meilandjes ook deze villa weer gingen verlaten. Ze vertelden dat ze zich er erg thuis voelen, maar ze krijgen nog te vaak bezoek van fans en willen iets meer privacy. Dat is vast niet te veel gevraagd. De zoektocht gaat dus nog altijd door.