Ozark seizoen 4 komt vandaag op Netfilx

Om je geheugen weer wat op te frissen gaan we in op de verhaallijn van de serie. De Netflix serie Ozark gaat over een financieel adviseur die met zijn gezin verhuist van Chicago naar Ozarks in Missouri. Hier moet hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar witwassen voor een drugsbaas. In het derde seizoen van de serie Ozark was te zien hoe Marty werd ontvoerd en gemarteld door drugsbaron Omar Navarro. Ondertussen werd Wendy gedwongen om een aanslag te plegen op haar eigen broer Ben. Dit moest ze doen om te voorkomen dat haar hele familie geslacht werd door het kartel.

Zie hieronder beelden van Ozark seizoen 4 (YouTube):

 

Wat we in Ozark seizoen 4 kunnen verwachten is nog vrij onduidelijk. Gelukkig kunnen we altijd speculeren over het nieuwe seizoen. Zo verwachten we dat Ruth iets drastisch zal doen nadat Wendy het toeliet dat Ben werd vermoord. Ook is Ruth nu onderdeel van het team van Darlene. Dit kan tevens voor grote problemen gaan zorgen voor de Byrdes. Het is wel zeker dat Ozark seizoen 4 uit genoeg spannende stukken bestaat.

Oude en nieuwe castleden zijn te zien

Ook keren er veel bekende gezichten terug in seizoen 4. Als eerste Jason Bateman als Marty Byrde, en Laura Linney als Wendy Byrde. Ook kunnen we aannemen dat de kinderen, Charlotte en Jonah wederom te zien zijn. Helaas liep Ozark seizoen 3 niet voor iedereen goed af. Dat is de reden dat Ben en Helen Pierce dit keer niet voorbij zullen komen in de afleveringen.

Naast bekende gezichten horen er ook nieuwe gezichten bij een nieuw seizoen. In Ozark seizoen 4 verschijnt Veronica Falcon als nieuw castlid. Zij neemt in seizoen 4 de rol van Camila op zich, de zus van kartelbaas Omar Navarro. Naast Falcon speelt ook Ali Stroker een rol in dit nieuwe seizoen. Zij speelt Charles-Ann, een oude vriendin van Ruths moeder. Meer details over de castleden en de plot van Ozark seizoen 4 zijn helaas nog niet bekend.

Het lange wachten stopt dus vandaag. Dit nieuwe seizoen bestaat niet uit tien afleveringen, maar uit veertien. Een extra lang seizoen dus, waar je extra lang van kunt genieten. Het seizoen wordt opgesplitst in twee delen. Elk deel bestaande uit 7 afleveringen. Het is nog onduidelijk wanneer de laatste afleveringen op Netflix worden verwacht.