Het leven lacht hem toe. Rob Kemps heeft een ontzettend knappe vriendin, werd in 2021 de winnaar van de Nederlandse versie van De Slimste Mens en heeft een vorstelijk vermogen dankzij zijn carnavalsact Snollebollekes (samen met de dj’s Jurgen Gofers en Maurice Huismans), waardoor Kemps ook een prachtige woning heeft. Ook dit jaar zullen de voetjes weer massaal van de vloer gaan op hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én ‘Links Rechts’. Wat verdient hij anno 2023 voor zijn optredens tijdens carnaval? Dat lees je hieronder.

Hoeveel verdient Rob Kemps (onderdeel Snollebollekes) tijdens carnaval 2023

De 37-jarige Rob Kemps komt uit Best, vlakbij Eindhoven, waarmee hij de trotse bewoner is van een echt carnavalbolwerk. Kemps verdiende in eerste instantie niet zoveel, zo valt te zien op een video van Dumpert dat hij in 2016 een bedrag van 2.000 euro exclusief btw factureerde. Bovendien moest hij van dit bedrag ook nog de rest van de crew betalen. Een paar jaar geleden was dit bedrag al gestegen naar 6.995 euro exclusief btw.

Bovendien doet hij talloze optredens tijdens carnaval, waardoor hij een klein fortuin binnenharkt in deze drukke periode. Inmiddels kost een optreden van Snollebollekes boeken meer dan 20.000 euro. Aangezien Rob Kemps ongeveer dertig optredens doet tijdens de carnavalsweken, kan hij in die periode een bedrag van ongeveer 600.000 euro bijschrijven. Bizar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door snollebollekes (@snollebollekes)


Overigens heeft Rob Kemps zeker niet alleen carnaval nodig om veel geld te verdienen met zijn muziek. Zo heeft hij miljoenen streams op Spotify en YouTube, en daarnaast verkocht hij in no time 60.000 tickets voor zijn concerten in het Arnhemse GelreDome. Deze feestganger uit het zuiden zorgt er hoe dan ook voor dat overal – maar dan ook echt overal – de voeten van de vloer gaan. Lekker bezig Rob!