De carrière van Anouk Hoogendijk

De 37-jarige Anouk Hoogendijk heeft een rijke carrière op haar naam staan die zij begon bij SV Saestum. Hier is het voetbaltalent van de blondine dan ook ontdekt, waardoor zij daarna onder andere voor FC Utrecht, Ajax en Arsenal uit mocht komen. Verder speelde Anouk ook nog eens meer dan 100 interlands voor het Nederlands elftal en hiermee is ze een van de voetbalsters met de meeste interlands voor Oranje op haar naam.

 

In 2017 sloot Anouk haar glansrijke carrière af bij Ajax Vrouwen en dit liet zij niet zomaar voorbij gaan. Zij en haar elftal wonnen tijdens dit seizoen zowel de landstitel als de beker op 19 mei en 1 juni 2017. Netjes!

De oud-voetbalster op Instagram

Ondanks dat Anouk sinds 2017 niet meer binnen de lijnen te vinden is als profvoetbalster, staat zij vandaag de dag nog steeds in de schijnwerpers. Zo zien we haar regelmatig voorbij komen op tv en doet zij het met 218.000 volgers ook erg goed op Instagram. Hier plaatst zij nog veel voetbal foto’s, maar zien wij ook soms foto’s van Anouk Hoogendijk in lingerie voorbij komen.

tNu is het weer raak en heeft Anouk een prachtige foto geplaatst waarbij zij zwoel in de camera kijkt. Dat levert een top resultaat op met haar blonde lokken, haar afgetrainde lichaam en het strakke topje dat zij draagt. De foto wordt overspoeld met positieve reacties, en terecht!

Kortom, de oud-voetbalster mag dan misschien geen doelpunten meer scoren op het veld, maar bij ons scoort zij nog altijd een tien. Zie de prachtige foto van Anouk hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Zie hieronder nog een aantal foto’s van haar Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)