Een wedstrijd die Chelsea fans niet zullen vergeten

In 2013 speelde Chelsea en Swansea tegen elkaar in de halve finale van de League Cup. In die wedstrijd gebeurde er iets heel opmerkelijks. Eden Hazard trapte de ballenjongen Charlie Morgan in zijn buik nadat hij de bal niet wilde geven. Hazard kreeg die wedstrijd terecht een rode kaart voor zijn uitval en Swansea ging door naar de finale op Wembley, waar ze Bradford met 5-0 versloegen.

 

Van ballenjongen tot een succesvolle zakenman

Charlies vader is Martin Morgan, directeur bij Swansea City en eigenaar van Morgan’s hotel. Nu probeert zijn zoon en voormalig ballenjongen zijn stempel te drukken in de zakenwereld, net als zijn vader. En het lijkt erop dat hij floreert. Samen met zijn schoolvriend Jackson Quinn richtte hij Au Vodka op in 2016. In december 2019 kwam het bedrijf echt tot bloei. Het lukte Charlie die maand om meer dan 10.000 flessen te verkopen. Zijn product is zelfs bekend onder grote beroemdheden zoals oud-profvoetballer Ronaldinho en bokslegende Floyd Mayweather. Au Vodka groeit snel en produceert momenteel zo’n 35.000 flessen per dag. Charlie Morgan heeft niet alleen naam gemaakt als ballenjongen die een trap van Hazard ontving, maar nu ook als succesvolle zakenman.

(Links op de foto Charlie Morgan, Rechts Jackson Quinn)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlie Morgan (@charliem0rgan)

Floyd Mayweather onder de indruk

Floyd Mayweather vroeg Charlie en zijn vriend of hij een paar flessen mee mocht nemen naar huis. “Jackson en ik zeiden ja, ok√©, en Floyd zei dat hij een foto op Instagram zou plaatsen met de producten zolang we hem erbij betrekken als we iets groots organiseren in Amerika.” “Jaren geleden vroegen we ons af wie de beste ambassadeur zou zijn die onze fles vast kon houden en ik denk dat ons antwoord Floyd was, het is verbazingwekkend hoe alles is verlopen, het merk zien in de handen van iemand die je bewonderd is gek,” zegt Charlie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Au Vodka (@auvodka)