De toffe auto van Snelle

Dankzij alle aandacht en muziek werd Snelle in no-time een van de populairste artiesten van ons kikkerlandje. Wanneer je als artiest zo populair wordt, dan is het vaak een kwestie van tijd voordat bedrijven een deal met je willen sluiten. Dit was ook bij Snelle het geval. De rapper kocht eerder een Audi Q3 en later ruilde hij deze Audi in voor een stijlvolle Q7.

Nu gaat hij opnieuw voor een upgrade. De rapper heeft namelijk een dealtje gesloten met Pauw Exclusive. Zij hebben hem de R8 meegegeven, waarin hij zich voor een tijdje de koning van de weg kan voelen. Het leukste aan dit nieuwtje is misschien wel dat je zelf ook kans hebt om mee te mogen rijden in de auto van Snelle. Twee willekeurige mensen die meedoen aan een actie zullen worden opgehaald door rapper zelf om een stukkie te gaan blazen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Snelle (@mcsnelle)

De Audi R8 waar het om gaat

De Audi waar Snelle in gaat rijden is niet zomaar de eerste de beste. Het gaat namelijk om een 2019 5.2 performance quattro uitvoering. De auto beschikt over een motor met wel 10 cilinders en produceert evenveel kracht als 620 paarden. De auto heeft 580 Nm koppel. In 3.1 seconden zit je op de 100 kilometer per uur en de auto bereikt een topsnelheid van maar liefst 331 kilometer per uur. Niet mis!

De prestaties van deze auto  is om over naar huis te schrijven en daarnaast produceert de motor ook nog is een lekker geluid. Snelle mag dus wel in zijn handjes knijpen met zo’n vette daily driver.

Een Audi R8 is een wagen om jaloers van te worden, maar je hebt altijd baas boven baas, Jay-Z en Beyoncé hebben namelijk de duurste auto ooit gekocht.