De Nederlandse zangeres Emma Heesters is een groot succes

De zangeres uit ‘s-Gravenpolder brak door en wist menig Nederland te vermaken met haar pareltje van een stem. De 25-jarige Emma Heesters begon op jonge leeftijd haar droom achterna te jagen en deed in 2004 mee aan het Kinderen voor Kinderen festival als inzending voor de provincie Zeeland met het nummer 100 kleine feestjes. Maar hier bleef het niet bij.

Emma startte enige tijd later een eigen YouTube-kanaal, waarop ze haar fans regelmatig verblijdt met covers van nummers. Dit kanaal groeide uit naar ruim 4 miljoen abonnees. De mooie zangeres staat onder een platencontract en mocht in 2019 op het podium van de band Boyce Avenue schitteren als het voorprogramma.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Eind augustus 2019 nam ze deel aan het populaire zangprogramma Beste Zangers, waar ze met Pa Olvidarte menig Nederlander stil wist te krijgen. Heesters verschijnt regelmatig op je beeldscherm in programma’s als Ik hou van Holland, Jachtseizoen en I Can See Your Voice. Het succes van Emma lijkt als een raket de lucht in te schieten en bracht onlangs het nummer Alles Wat Ik Mis uit met Ronnie Flex en Kriss Kross Amsterdam. Hoewel we haar voornamelijk op Spotify, YouTube en de Nederlandse buis voorbij zien komen, lijkt de blondine ook actief te zijn op haar andere socials.

Emma brengt menig mannenhart op hol op Instagram

Waar Emma Heesters zich bevindt, schieten de kijkcijfers de lucht in. De blondine is actief op haar socials en beschikt over een Instagram-account van ruim 796 duizend volgers, waar ze haar volgers verblijdt met heel wat amuserend beeldmateriaal. Zijn het geen carrière- of zangfilmpjes, dan krijgen haar volgers te maken met de jaloersmakende vakantiekiekjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Heesters lijkt te genieten van een heerlijke tropische zonvakantie, aan het zwembad, met een heerlijk hapje en drankje en hoogstwaarschijnlijk haar grote liefde voetballer Wesley Hoedt. De blondine poseerde in de warme zon en deelde de beelden op Instagram, waar fans razend enthousiast op reageerde. Met reacties als: ‘Ik wou dat ik Wesley was, ‘Wat ben je knap topper’, Zo knap!’, moeten toegeven ons hier volledig bij aan te sluiten.

Krijg jij ook geen genoeg van de knappe Nederlandse zangeres en wil jij nog even in de temperatuur stijgende sferen blijven? Geniet dan nog even verder met onze Instagram toppers hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)