Het is geen echte zomer geweest als je niet een keer lekker hebt gebarbecued. Hoewel het weer in mei ons wat teleurstelde, verwachten we in juni toch echt weer aan de bak te kunnen. De Lidl komt dan ook als geroepen. Inmiddels staat deze supermarktketen bekend om de toffe deals, zoals een mini tafeltennistafel. Met de volgende aanbieding maken ze weer indruk. De GRILLMEISTER® Keramische Grill Egg is een multifunctionele BBQ, waarmee je iedere avond kan kokkerellen in je eigen tuin.

De Egg BBQ van de Lidl is een koopje

Het apparaat is niet alleen ideaal om lekkere hamburgers of biefstukjes mee te grillen, je kan er ook mee koken. Dus mocht je niet gaan BBQ’en maar het wel fijn vinden om in de tuin te koken en te eten, dan staat dit apparaat ook voor je klaar. Het heeft namelijk een keramische grill waarmee je kan koken, grillen, roken en bakken op een temperatuur die ligt tussen de 110 en 170 graden Celsius. Dit valt natuurlijk allemaal af te lezen op de geïntegreerde thermometer.

Klik hier voor de prijs en meer

egg bbq goedkoop

Informatie: GRILLMEISTER® Keramische Grill Egg

Thermometer met gradenschaal en gemarkeerde kookniveaus: roken, bakken, grillen, schroeien

Keramische grillbehuizing met slijtvaste emaillaag

RVS grillrooster met een diameter van 26,5 cm

Gietijzeren houtskoolrooster

Poten van gepoedercoat staal

klik hier om naar de website van de Lidl te gaan

 

Wanneer het toch iets te heet lijkt te worden tijdens het bakken, hoeft dat ook niet meteen een probleem te zijn. Deze eivormige grill bevat een vuurschaal-ventilatieschuif om ervoor te zorgen dat de rook ook onder de deksel vandaan kan komen. Kortom: met deze grill wordt jouw zomer weer helemaal chill.

Naast de BBQ verkoopt de Lidl ook deze grote partyspeaker, want zonder muziek is je tuinfeestje niet compleet.