De auto van Beyoncé en Jay-Z

Het is nog helemaal niet zeker of het sterrenkoppel achter de koop van deze Rolls-Royce zit. Toch zijn er volgens bronnen genoeg verschillende hints die het waarschijnlijk maken, naast het feit dat ze het makkelijk kunnen betalen en van dure auto’s houden. Allereerst is de interieur van de auto bekleed met blauw leer genaamd Blue Ivy, dezelfde naam als het dochtertje van het koppel. Daarnaast heeft Jay-Z zijn handtekening op de Spirit of Ecstasy gezet en krabbelde Beyoncé haar handtekening op de achterkant van de auto. Het koppel heeft ook allebei een krabbel op de motor van de wagen aangebracht.

Een andere reden dat men vermoed dat Beyoncé en Jay-Z  de duurste bak aller tijden hebben gekocht, is de koelkast die aan de achterkant van de auto zit. Deze is gemaakt voor Jay-Z zijn favoriete champagnemerk en geeft het koppel de mogelijkheid om flessen op 6 graden te bewaren. Dit is de temperatuur waarop Jay-Z het drankje, waarmee die ook een deal heeft, het liefst drinkt. Volgens Rolls-Royce is dit een auto voor de straten van Côte d’Azur. Queen B en haar man zijn daar vaker te vinden voor vakantie. Een medewerker van Rolls-Royce heeft ook aangegeven meerdere keren langs te zijn gegaan bij het koppel om samen testritten te maken. Al met al is het dus goed mogelijk dat het werkelijk om Beyoncé en Jay-Z gaat.

De Rolls-Royce Boat Tail

De Rolls-Royce Boat Tail is niet zomaar een auto, het model is custom made op aanvraag van een paar extreem rijke klanten. Auto’s custom made bouwen is sowieso een nieuwe weg die het Britse merk wil inslaan om de rijksten op deze wereld nog beter te kunnen bedienen. Het formaat van de frame van de auto komt overeen met die van de Rolls-Royce Phantom. Ook vind je in deze auto de bekende V12 6.75-litre. In de Cullinan levert deze motor 565 pk en in de Black Badge levert deze auto 600 pk. Exacte info over prestatie in dit model hebben we helaas niet. De body van de auto is 5,9 meter lang.

rolls royce boat tail

De duurste auto ooit

Wanneer je de naam onthoudt, kun je deze auto ook zien als een soort jacht. De wagen is met een lengte van 5,9 meter dan ook behoorlijk lang. In de achterkant van de auto kun je een picknick set vinden, die onder andere  In  Naast de dubbele champagnekoelkast, waar we het al over hadden, vind je aan de andere kant zilveren bestek, waarin het woord Boat Tail staat gegraveerd en porseleinen borden met platina randen. Wanneer je echt in de zon wil ontspannen, kun je ook de stoffen krukken en de parasol uitklappen. Net als de cocktailtafels die je ook ‘gewoon’ in de auto te vinden zijn.

Al met al kun je dus wel stellen dat deze auto over extreem veel luxe beschikt en dat mag ook wel, want dit is de duurste auto aller tijden. Het prijskaartje van de auto, die Beyoncé en Jay-Z waarschijnlijk hebben aangeschaft is in totaal 28 miljoen dollar. Een prijs waarvoor je ook wel de mooiste huizen ter wereld kan aanschaffen.