Max Weering

De 20-jarige Max Weering heeft het allemaal maar goed voor elkaar. Op zo’n jonge leeftijd is hij de autosport in gerold en sinds zijn eerste deelname is hij niet meer weg te denken uit die wereld.

Inmiddels kan hij, doordat de auto tot zijn beschikking wordt gesteld, de duurste Audi van 2020 rijden. En hoe mooi is dat zo’n dikke bolide gewoon bij ons in Nederland te vinden is. Hij krijgt ontzettend veel bekijks en daarom kunnen wij er inmiddels ook al flink van genieten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Max Weering (@maxweering)

Max Weering rijdt in de duurste Audi

De duurste Audi van 2020, dan weet je wel te shinen op de straat. Onder zijn Instagram-posts wordt massaal gereageerd dat ze hem hebben gezien met de dikke auto. Ook leuk: veel mensen bedanken hem voor het geluid dat deze auto maakt. En dat is niet helemaal zonder reden. De 125 Abt Audi RS Q8-R’s is namelijk de nieuwe auto van Max. De basis van deze Audi is de RS Q8-R, maar een Duitse tuner heeft ervoor gezorgd dat hij nog harder kan en dus nog meer geluid produceert.

De 4,0-liter V8. Abt is bij deze bolide door de tuner onder handen genomen en ze hebben van 600 pk en 800 Nm een bizarre 740 pk en 920 Nm kunnen maken. Daarnaast is de 0 naar 100 sprint bij deze auto nu 3,4 seconden. Dat maakt deze Audi van Max Weering een waar slagschip dat zo weg is bij de stoplichten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Max Weering (@maxweering)

De duurste Audi van 2020

Dat het de duurste Audi van dit jaar is, blijkt wel uit de waarde van deze auto. De auto heeft namelijk een waarde van 338.012 euro, met een BPM van 41.585 euro. Natuurlijk is het Max gegund dat hij zo’n dikke auto mag en kan rijden, al zullen er veel mensen (waaronder wij bij MAN MAN) heel erg jaloers op hem zijn.