Netflix komt met Snabba Cash seizoen 2

Het kan zijn dat de serie je is ontgaan in de grote jungle van Netflix films en met toppers zoals Lupin en La Casa de Papel weer voor de deur met een nieuw seizoen. Maar het Scandinavische Snabba Cash deed het de afgelopen tijden goed op Netflix. De korte serie toont het onderscheid tussen de brute onderwereld en de elitaire wereld van het grote geld.

Hoofdpersoon Leya komt binnen die wereld voor heftige uitdagingen te staan. Nu is bekend geworden dat er een tweede seizoen van Snabba Cash aan zit te komen.

 

In Snabba Cash is de ambitieuze Leya vastberaden om een succesvolle zakenvrouw te worden. Daarvoor moet je soms een beetje buiten de lijntjes kleuren en dat doet ze dan dus ook. Van een crimineel leent ze een grote som geld om op die manier haar bedrijf een behoorlijke boost te geven. De titel van de serie betekent dan ook ‘snel geld’. Maar voor wat hoort wat natuurlijk en het duurt dan ook niet lang voordat Leya tot over haar oren verzeild raakt in de onderwereld. Voeg er aan toe dat ze gevoelens ontwikkelt voor één van de leden van de bende, aan wie ze geld is verschuldigd, en het plaatje is compleet.

Een goede beoordeling voor de misdaadserie

Met de serie lijkt Netflix weer een echte topper in handen te hebben. De serie kijkt met 6 afleveringen makkelijk weg en is op IMDb goed voor een 7.6.

De keuze om een tweede seizoen (dat naar alle verwachtingen pas in 2022 zal verschijnen) is dan dus ook niet zo vreemd. Je vindt de serie op Netflix, maar daar staan nog veel meer vette series die het bingen waard zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan de toekomstige serie Hit & Run die we in augustus kunnen verwachten. Ben jij specifiek op zoek naar een serie uit Scandinavië? Check dan ons overzicht met 10 spannende Scandinavische series op Netflix.