Lidl verkoopt een elektrische mountainbike

Wel de lusten, niet de lasten – zo zou je de elektrische fiets kunnen omschrijven. Wel stoer crossen over de heuvels heen, maar niet bergopwaarts hoeven te trappen om vervolgens hijgend als een paard de top te bereiken. Deze e-bike heeft een flinke actieradius van 100 kilometer per uur en ook nog eens een erg aangenaam prijsje.

Klik hier voor meer informatie over de mountainbike van de Lidl

Denk je dat je bij het kopen van deze fiets – financieel gezien – te snel down hill zou gaan? Nou, niet met deze rakker. Waar veel elektrische mountainbikes voor een paar duizend euro over de toonbank gaan, kost de prophete E-mountainbike slechts 999 euro. Voor een liefhebber is dat een koopje. “Ain’t no mountain high enough”, zou Marvin Gaye hebben gezegd. Dankzij de zes kilometer aan duw hulp hoef je op steile heuvels of bergen niet meer zo hard te trappen.

e-bike lidl

Een goedkope e-bike met veel versnellingen

Een echte mountainbike heeft natuurlijk versnellingen en ook de Prophete E-mountainbike heeft het op dit gebied goed voor elkaar. Zo zijn er wel 8 Shimano versnellingen, waarmee je makkelijk een hoge snelheid haalt. Dankzij de bedienbare led-lichtsystemen kun je s ’avonds nog een rondje maken op deze e-bike. Kan je nu ook al niet meer wachten? Neem dan een kijkje op de webshop van Lidl. Binnen 3 dagen heb je hem in huis.

Klik op deze link om naar de website van de Lidl te gaan 

Wanneer je je afvraagt waar je dan moet fietsen, bij halsteren hebben ze een ware mountainbike paradijs. Heb je meer interesse in een elektrische stadsfiets? Die verkoopt de Lidl ook