Afgaande op de hypotheek van 1.3 miljoen euro kan je er wellicht stellen dat Weitze de Jager zo’n 100.000 euro verlies maakt op de verkoop van zijn luxe villa. Wel heeft hij in 2019 de villa gekocht voor ‘slechts’ 820.000 euro. Dus de kans is aanwezig dat de radio-dj wel degelijk winst heeft gemaakt als hij de hypotheek niet volledig heeft gebruikt.

De villa van Wietze de Jager

Het huis is pas twee jaar lang in het bezit van Wietze de Jager, die hem destijds kocht voor 820.00 euro. Klaarblijkelijk is de DJ alweer toe aan iets anders. Aan het huis van 231 vierkante meter zou het niet kunnen liggen, want die ziet er toch behoorlijk fancy uit. De villa telt in totaal 3 badkamers en 6 slaapkamers. Genoeg ruimte, zou je zeggen.

villa wietze de jager

De woonkamer van de diskjockey is huiselijk ingericht. Het heeft een mooie houten laminaatvloer en dankzij de grote ramen, kan er overdag veel daglicht naar binnen schijnen. In de avond kan de dj samen met zijn vriendin een gezellige avond voor de open haard doorbrengen.

Wietze de Jager is inmiddels de trotse vader van drie kinderen, die hebben ook een eigen hoekje waar ze konden spelen met het speelkeukentje. Natuurlijk slaapt Wietze de Jager samen met zijn partner in de masterbedroom. In het huis zijn echter meerdere kamers met tweepersoonsbedden te vinden. Dus ook de logees kunnen het gezellig hebben. Door de grote hoeveelheid badkamers kan je zelfs al jouw bezoek een eigen badkamer geven, wat wel zo lekker is als je een weekendje op bezoek komt in Zwolle. In de zomer kan de Wietze de Jager lekker chillen in de grote achtertuin met een heerlijk terras.

villa koop Zwolle

Beroemdheden met luxe villa’s, het is een veel voorkomende combinatie. Ronald Koeman en Lebron James hebben een tijdje geleden ook hun villa’s in de verkoop gezet.