De SLRV Commander

Of je nou fan bent van kamperen of liever op logeert op een luxere plek. Deze 8×8 Commander heeft voor ieder wat wils. Als je een eerste blik werpt op dit bakbeest valt vooral op hoe groot deze jongen is. Toch was dit niet groot genoeg. De camper heeft namelijk een uitschuifbaar dak, waardoor je ineens een camper met twee verdiepingen binnenstapt. Je moet natuurlijk wel genoeg slaapplekken hebben voor je gasten. Nu kun je voor zo’n 10 mensen een slaapplek regelen. Zo kun je dus genoeg vrienden en vriendinnen uitnodigen om met jou op pad te gaan.

Huis op wielen

Met een slaap- en woonkamer kan een keuken natuurlijk niet uitblijven. De camper kan tussen de 500 en 1.000 liter water opslaan waar jij mee kan koken, afwassen en natuurlijk het toilet kan doorspoelen. Bij een camper van dit kaliber kan natuurlijk niet anders dan dat er een aardig prijskaartje aan hangt. De SLRV Commander brengt elke trip naar een next level en daar moet je toch een zakcentje voor neerleggen. De camper kost namelijk tussen de 670.000 en 1.3 miljoen dollar. Dit is afhankelijk van de verschillende opties en extra functies. Je kan namelijk je hele camper aanpassen naar jouw wensen. Je keuken, de verwarming, een wasmachine. Alle voorzieningen zijn beschikbaar, je hoeft deze alleen nog maar te kiezen wat je wilt en af te tikken.

We kunnen er nog wel een uur praten over deze brute camper, maar het beste is om deze jongen eens goed van binnen te bekijken. Zie hier enkele sfeerbeelden van de SLRV Commander 8×8 Expedition:

camper camper camper camper camper camper commander commander

Mocht je dit nou heel tof vinden, maar het net buiten je prijsklassen ligt. Check dan hier 5 toffe campers onder de 10.000 euro die je via marktplaats kan kopen. Misschien zit hier wel wat leuks tussen en kun je zelf aan de slag.