Ford F-750 Campertruck

Dit is een wagen die eerst geen camper was, maar op hele toffe wijze is omgebouwd. Het begon als ford F-750, wat al een truck van flink formaat was. Maar nu hebben de mensen van Earthroamer er een camper unit op gezet waardoor dit een gigantische superwagen wordt. Dit is nu eerder een huis op wielen waarnaast je heel klein lijkt dan een camper. Toch is het van binnen nog een mooi ingedeeld huis vol met luxe. Absoluut een terechte plek tussen de dikste campers van 2019.

dikste camper

De Tesla Cybertruck

De meest futuristische camper op deze lijst is de Tesla Cybertruck. Gepresenteerd als personenauto en SUV, met als unieke aspect dat hij onverwoestbaar zou zijn. Helaas heeft Elon Musk himself op de presentatie al twee keer een ster in de ruiten gegooid. Later bleek dat de Cybertruck ook om te bouwen is als camper, waardoor je als outdoor fanaat ook met deze truck op pad kunt.

dikste campers van 2019

De eleMMent Palazzo camper

Omdat deze camper bekend staat als de meest luxe van allemaal kan hij niet missen in het rijtje van dikste campers van 2019. In alles voldoet dit gigantische voertuig aan je behoeften en dan overtreft de eleMMent Palazzo deze ook nog eens in veel opzichten. Je vindt hier namelijk vloerverwarming, een master bedroom en een sky lounge. Niet iets om mee op de gemiddelde camping in de Ardennen te gaan staan. Ten eerste zou dat niet passen en ten tweede wordt hij dan veel te vies natuurlijk! Maar wel een mooi ding om te hebben.

dikste campers van 2019

The Performance S

Een combinatie van een huis, hotel en vervoersmiddel. Je kunt zelfs je sportauto meenemen in dit 12 meter lange bouwwerk. Net als in een vakantiehuis vind je in The Performance S een keuken (met afwasmachine), een badkamer en een woonkamer. Je legt er wel $1,7 miljoen voor neer, maar dan kun je ook (bijna) overal heen cruisen en indruk maken. Ook de prijs zorgt voor een plek tussen de dikste campers van 2019.

dikste campers van 2019