De meest luxe camper ter wereld

Eén blik op de eleMMent Palazzo camper is genoeg om je mond over te laten vallen. Qua voorzieningen is de camper van alle markten thuis, zowel van buiten als van binnen. Binnen bevinden zich onder andere een master bedroom, 40 inch televisie en vloerverwarming. Je verblijf wordt hierdoor wel heel sfeervol. Verder is er een keuken en groot loungegebied in de luxe camper te vinden.

Een wel erg leuke extra is de ruime cocktailbar die zich in de camper bevindt. Hierdoor kan jij je eigen cocktails maken. De barbeque installatie die uit de zijkant van de camper tevoorschijn komt voorziet je vervolgens van lekker eten. Waar je je drankje en hapje vervolgens nuttigt? Ook daar hebben de makers van de eleMMent Palazzo aan gedacht.

luxe camper

Sky lounge in de eleMMent Palazzo

Op de bovenkant van de camper bevindt zich namelijk een sky lounge. Met behulp van liften wordt deze automatisch gecreëerd, inclusief een veiligheidsrichel, zonnescherm en audio-installatie. Het mogen duidelijk zijn: de eleMMent Palazzo is een ongelofelijk luxe camper die de eigenaar als koning behandelt.

De prijs van deze parel

Het prijskaartje dat aan deze camper ligt, liegt er niet om. Schreven we eerder al over de duurste camper op Marktplaats, de prijs van deze camper gaat daar vier keer overheen. Voor de eleMMent Palazzo betaal je namelijk maar liefst twee miljoen pond. Nog eventjes verder sparen dus. Mocht je toch op zoek zijn naar een luxe camper, dan kun je misschien beter gaan voor een luxe mini camper van Mercedes.

luxe camperluxe camperluxe camper luxe camper