The Devil Next Door

Er zijn veel misdaad documentaires op Netflix te vinden. Deze zijn vaak erg controversieel: is de persoon die centraal staat in de documentaire onschuldig of heeft hij of zij de besproken misdaad juist wel gepleegd? In The Devil Next Door is dit ook de heersende vraag. De zesdelige documentaire gaat over John Demjanjuk. Op het eerste gezicht is hij een normale Amerikaan, deel van een doorsnee gezin en werkzaam bij Ford.

Alles verandert echter wanneer hij ervan wordt beschuldigd betrokken te zijn geweest bij een Pools concentratiekamp. The Devil Next Door toont ons het proces wat destijds werd gevoerd, met alle bijbehorende bewijsvoering en plottwists die met het proces gepaard gingen. Vanaf vandaag is de documentaire te bekijken.

Outlander – Seizoen 4

Het vierde seizoen van Outlander verschijnt binnenkort al weer op Netflix. In de serie staat Claire Randall centraal, die leeft omtrent het einde van de tweede wereldoorlog. Na een samenloop van mysterieuze omstandigheden komt ze terecht in het Schotland van 1743. Door de seizoenen heen tracht zij om terug te komen naar de bewoonde wereld. Hierbij loopt ze tegen geweld en tegenstand aan.

Deze serie is er typisch één die leuk is voor jou én je partner, met name door de combinatie van actie en romantiek. Vanaf 5 november kunnen jullie er weer goed voor gaan zitten, dan staat het seizoen online. Het vijfde seizoen staat ook al op de planning, dus veel om naar uit te kijken.

The End of the F*cking World – Seizoen 2

Deze Britse versie is een typisch voorbeeld van een serie waarin zwarte humor de boventoon voert. De twee tieners die centraal staan in de serie zijn alles behalve lieverds. Hoofdpersoon James, van 17, heeft psychopathische trekjes en de rebelse Alyssa heeft haar eigen issues. Samen besluiten ze een rondtocht te maken door Engeland. In het tweede seizoen lijkt Alyssa er echter alleen voor te staan en gaat ze voor een nieuw begin.